Aktywne Wpisy
8 lat po premierze Jaguara XJ X308 chciałem go mieć. Cholernie podobało mi się to auto. Dzisiaj mi się udało i to jeszcze mogłem sobie pozwolić na nowszą generację (X358) w wersji Super V8 z doładowanym 4.2 V8 i przedłużonym rozstawem osi. Jaram się jak dzieciak. Teraz tylko wyczekać te 2-3 miesiące, aż mi to sprowadzą ze Stanów. Przesiadka z 8-letniej Toyoty CH-R 1.2 116 KM mojego starego będzie kosmiczna. Z resztą
toniemojekonto1 +156
Polacy to zapijaczony naród co codziennie chleje!!!
bo dla p0laka PiWO to najświętszy sakrament kurla
TYMCZASEM FAKTY:
#polska #alkoholizm #statystyka #patologia #alkohol
Od kilku lat jak nie wirus kaszlu to jakas wojna i to co putin powiedział, to co zeleński zarządał i ilu to kacapów nie umarło.
Mirkoblog non stop Kiedyś był zajebywany wpisami, że człowiek nie nadążał odświeżać. Było tam dosłownie pisane o wszystkim.
Dzisiaj głównie żale przegrywów kilka razy na godzine, politycy i inne odpady. Ale chyba na tym ten portal miał polegać.
#wykop20 #wykop
obserwowałem z 3,4 lata główną stronę jako zbiór informacji i komentarz do artykułu. Potem aplikacja, na telefon , konto i glownie mirko. Zmęczyła mnie ta polityka. Szanuje wykop za zróżnicowanie społeczności i wypowiedzi innych którzy się znają, albo tych co sie znajo i wiedzo. Tyllko wykop sięga co raz bardziej mułu, a co bystrzejsi poodchodzili;(
po drugie: wiesz że możesz blokować tagi które cię nie interesują?
po trzecie: "nic nie rób, narzekaj" ile ciekawych wpisów napisałeś?
tagów mam sporo na czarnej, dlatego gorące mam zwykle na kilka sekund przeglądania.
nie interesuje mnie pato, różne mma, f1 itp