Aktywne Wpisy

MetalowyBieg +182
Zatrudnili u mnie takiego skąpego boomera i naprawdę ciężko się na to patrzy.
Człowiek liczy każdy grosz jakby żył w permanentnym kryzysie. Rano przychodzi z kanapkami z domu, herbata w termosie bo przecież szkoda wydać parę złotych na coś na miejscu. Energetyk? Nie ma mowy. Wszystko „bo taniej w domu”.
W ciągu dnia zero wydatków. Kompletnie. Jakby wydanie jakichkolwiek pieniędzy było problemem. My czasem coś zamówimy albo wyskoczymy po jedzenie, a on siedzi z
Człowiek liczy każdy grosz jakby żył w permanentnym kryzysie. Rano przychodzi z kanapkami z domu, herbata w termosie bo przecież szkoda wydać parę złotych na coś na miejscu. Energetyk? Nie ma mowy. Wszystko „bo taniej w domu”.
W ciągu dnia zero wydatków. Kompletnie. Jakby wydanie jakichkolwiek pieniędzy było problemem. My czasem coś zamówimy albo wyskoczymy po jedzenie, a on siedzi z

karolcia_wu +212
źródło: 1000058632
Pobierz

Od kilku lat jak nie wirus kaszlu to jakas wojna i to co putin powiedział, to co zeleński zarządał i ilu to kacapów nie umarło.
Mirkoblog non stop Kiedyś był zajebywany wpisami, że człowiek nie nadążał odświeżać. Było tam dosłownie pisane o wszystkim.
Dzisiaj głównie żale przegrywów kilka razy na godzine, politycy i inne odpady. Ale chyba na tym ten portal miał polegać.
#wykop20 #wykop
obserwowałem z 3,4 lata główną stronę jako zbiór informacji i komentarz do artykułu. Potem aplikacja, na telefon , konto i glownie mirko. Zmęczyła mnie ta polityka. Szanuje wykop za zróżnicowanie społeczności i wypowiedzi innych którzy się znają, albo tych co sie znajo i wiedzo. Tyllko wykop sięga co raz bardziej mułu, a co bystrzejsi poodchodzili;(
po drugie: wiesz że możesz blokować tagi które cię nie interesują?
po trzecie: "nic nie rób, narzekaj" ile ciekawych wpisów napisałeś?
tagów mam sporo na czarnej, dlatego gorące mam zwykle na kilka sekund przeglądania.
nie interesuje mnie pato, różne mma, f1 itp