Wpis z mikrobloga

@klefonafide: To masz ciekawie, ja wynegocjowałem do 15 listopada. Ogólnie 2msc to mega krótko na ogarnięcie tego bałaganu. Wystarczy że im jeden dokument nie spasuje.

Nie dostaniesz 2% masz tak wpisane w umowę? czy że musisz przynieść np 3 odmowy?
  • Odpowiedz
  • 0
Ogólnie 2msc to mega krótko na ogarnięcie tego bałaganu

@bi-tek: podobno babka od kredytów jest w stanie dosyć szybko to ogarnąć. Poluję na Santandera, bo jest najtańszy.

Nie dostaniesz 2% masz tak wpisane w umowę? czy że musisz przynieść np 3 odmowy?

@bi-tek: mam wpisane w umowie, że muszę mieć 3 odmowy na bk2
  • Odpowiedz
@klefonafide: Zdajesz sobie sprawę że możesz w ten sposób starcić kasę. Ciężko to widzę aby bank dotrzymał terminu 21 dni na odpowiedź jak w normalnych warunkach zajmowało to ok 1 msc a co dopiero jak teraz zwali się tyle osób.
  • Odpowiedz
  • 1
mówiłem tak samo 2 lata temu i nie żałuję

@Scybulko: mam nadzieję, że też nie będę żałował ( ͡° ͜ʖ ͡°)

zwracają zadatek? Od kiedy?

@Scybulko: mam zapis w umowie, że jeżeli nie dostanę kredytu, to zwrócą
  • Odpowiedz
@klefonafide zdolnosc jest liczona preferencyjnie także singiel 5k netto dostanie ładna sume.

Ale #!$%@?ąc od tego bardziej mi chodzi o pierwsza kumulacje kredytów odłożonych z poprzednich miesięcy. Ja w zasadzie mam mieszkanie z maja początku i będzie wiele takich osób czyli skumulowane osoby strzelam kwiecień maj czerwiec ustawia się w blokach startowych 3 lipca i przez to może być duży korek w 3 bankach. Składałeś teraz do 3 banków?
  • Odpowiedz
  • 0
zdolnosc jest liczona preferencyjnie

@bi-tek: czytałem, że zdolność na standardowych zasadach jest liczona

Składałeś teraz do 3 banków?

@bi-tek: jeszcze nie składałem, babka od kredytów będzie składała w przyszłym tygodniu, wierzę, że wie co mówi, bo każdemu, tj. mi, sprzedającemu, pośrednikowi i babce od kredytów, zależy na domknięciu tej transakcji
  • Odpowiedz
@Goronco ja już mam wszystko gotowe wg gościa który to miał pilnować. A czy taka jest prawda to zobaczymy. Zobaczymy tez jakie oferty przyjdą.
  • Odpowiedz
@bi-tek No to ja już też. Ile wkładu? Mój mi mówił że oferty mogą być różne: na 10% albo 20% wkładu. A o operat szacunkowy dopytywales?
  • Odpowiedz