Aktywne Wpisy
Leotard00 +590
Ale żałosne i cringowe jest określenie uśmiechnięta Polska albo koalicja 13 grudnia. Jak słyszę, że ktoś tak gada to wiem, że to imbecyl który powtarza to co im wymyślili spin doktorzy pisu. Nawet nie chodzi o to, że popieram ko ale te próby ośmieszenia rządu przez pis są zrobione typowo pod naiwnych ludzi. Lepiej by się skupili na merytorycznym wytykaniu błędów a nie gadania populizmów.
#polityka
#polityka
Arbuzlele +181
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
#nieruchomosci
@bi-tek: jeżeli nie dostanę kredytu 2%, to wtedy zwracają zadatek
@bi-tek: do września
Nie dostaniesz 2% masz tak wpisane w umowę? czy że musisz przynieść np 3 odmowy?
@bi-tek: podobno babka od kredytów jest w stanie dosyć szybko to ogarnąć. Poluję na Santandera, bo jest najtańszy.
@bi-tek: mam wpisane w umowie, że muszę mieć 3 odmowy na bk2
@bi-tek: no właśnie nie ma ogromnego popytu, bo ludzie nie mają zdolności kredytowej
@Scybulko: mam nadzieję, że też nie będę żałował ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Scybulko: mam zapis w umowie, że jeżeli nie dostanę kredytu, to zwrócą
@MonsterKill: hmmm, nie mam pojęcia, a czym one się różnią?
Ale #!$%@?ąc od tego bardziej mi chodzi o pierwsza kumulacje kredytów odłożonych z poprzednich miesięcy. Ja w zasadzie mam mieszkanie z maja początku i będzie wiele takich osób czyli skumulowane osoby strzelam kwiecień maj czerwiec ustawia się w blokach startowych 3 lipca i przez to może być duży korek w 3 bankach. Składałeś teraz do 3 banków?
@bi-tek: czytałem, że zdolność na standardowych zasadach jest liczona
@bi-tek: jeszcze nie składałem, babka od kredytów będzie składała w przyszłym tygodniu, wierzę, że wie co mówi, bo każdemu, tj. mi, sprzedającemu, pośrednikowi i babce od kredytów, zależy na domknięciu tej transakcji
A zaświadczenia z pracy już masz?