Aktywne Wpisy
chris3d +91
Jestem tak stary, że pamiętam, że Wykop z początku był polską kopią digg.com (nawet nazwa ta sama tylko po polsku)
#ciekawostki #wykop
#ciekawostki #wykop
Corrny +23
Ja p------e, jak ja kocham życie. Właśnie pije sobie drinka z różową na Teneryfie, najedzony tapasami. Nic mi więcej nie potrzeba, oglądam sobie zachód słońca. Przypominam najedzony tapasami, więc zero potrzeb, zero testosteronu, nie muszę z nikim walczyć, bo nie ma po co. Mam hajsy, mam jedzenie i bezpieczeństwo. Pozdrawiam.
#teneryfa #mojezdjecie #podrozujzwykopem
#teneryfa #mojezdjecie #podrozujzwykopem
jest jeszcze ESO - pomijając drewniane mechaniki i randomowych wyścigowców to gra solo jest bardzo fajna ;)
Diabolo przyćmiło cały rynek, jak grałeś już w wowa to nie polecam wracać, NW - trup, GW2 w sumie też cienko przędzie, jak nie lubisz azjatyckich klimatów to BDO i inne FFy też nie podejdą
No posucha jak nie wiem ¯\(ツ)/¯
Sam w zasadzie przez lata grałem tylko w mmo a ostatnimi czasy wolę wsiąkać w single.
@Dwudziestydrugi: mnóstwo ludzi gra, właśnie zapowiedzieli nowy dodatek także jest dobrze ʕ•ᴥ•ʔ
-wtedy też grałem zawzięcie ze 2 lata, a później ekipa mi się rozleciała. Pierwsze 2 sezony wiele nie wniosły do drętwej, jak dla mnie, otoczki i razem z f2p położyłem lagę na tę grę, z resztą mało się mówi o GW2 i to jest fakt ¯\(ツ)/¯
Raczej niewiele się zmieniło od premiery:
+ fajna walka,
+ ładne i rozbudowane mapy,
- progres