Kiedy Polacy zrozumieją, że pis, po, psl, lsd, konfederacja, lewica, kukiz, hołownia itd. grają do jednej bramki i nie ma żadnego znaczenia kto będzie "u władzy" bo nic się nie zmieni prócz tego, że będzie można swoje frustracje przelewać na inną nazwę? System jest systemem a my dostajemy tylko złudne poczucie, że mamy możliwość coś zmienić
@Syn_Krzysztofa: ważne jest kto będzie kradł i ile, bo to że będzie kradł to jest pewne. PIS przekroczył znacząco poziom złodziejstwa w polityce. Te rozdawnictwo zaczyna doskwierać pracującym. Bo jak ja muszę zacząć sobie ujmować od ust aby pokryć fanaberie pisowców to już coś jest nie tak.
Nic nie robi mi tak dnia, jak małolaty, które myślały, że #tusk im da skrobanki na życzenie z NFZ, a ostatecznie nie mogą nawet kupić Monsterka (。◕‿‿◕。) #winatuska #bekazpo #energole #sejm
System jest systemem a my dostajemy tylko złudne poczucie, że mamy możliwość coś zmienić
#polityka
PIS przekroczył znacząco poziom złodziejstwa w polityce. Te rozdawnictwo zaczyna doskwierać pracującym. Bo jak ja muszę zacząć sobie ujmować od ust aby pokryć fanaberie pisowców to już coś jest nie tak.