Aktywne Wpisy
krzysztof48 +108
#paragonygrozy #napiwek #krakow Nie mój, ten kradziony ale tak się zastanawiałem w domu czemu dużo więcej zapłaciłem w tym lokalu. Miłego drogiego wypoczynku
źródło: temp_file570599887942943474
Pobierz
Sratatatatatata +467
Nie jestem fanem przesadnej regulacji wszystkiego, ale jedna rzecz powinna być ustawowo ogarnięta: hałas z pojazdów. Serio, jeśli auto albo motor brzmi jakby miał przekroczyć 3 prędkość kosmiczną, to coś tu jest k---a grubo nie tak.
Mieszkam na przedmieściach małego, cichego miasteczka. Sielska okolica, ptaszki, zieleń, spokój… do momentu. Bo raz na jakiś czas pojawia się jakiś lokalny bohater. Czy to na najzajebistrzym z najzajebistrzych motorków, czy w jakimś wehikule z v8 -
Mieszkam na przedmieściach małego, cichego miasteczka. Sielska okolica, ptaszki, zieleń, spokój… do momentu. Bo raz na jakiś czas pojawia się jakiś lokalny bohater. Czy to na najzajebistrzym z najzajebistrzych motorków, czy w jakimś wehikule z v8 -

do tego obnazanie sie przed nieletnimi na terenie pobliskiej szkoly, co nawet sasiad potwierdzil
oczywiscie bardzo nie lubi jak sie mowi do niego per debilu, bo pedobab go ciagle tak nazywal xd
*zabawne jest to, ze smieciuszek ostatnio zapytany czemu go wyrzucili z "kosciola" odpowiedzial ze to dlatego, poniewaz nie zdal egzaminow( ͡