Wpis z mikrobloga

Przedwczoraj próbowałem dostać się na T3, ale dostawałem solidny wpierd*l (zginąłem wtedy z 5 razy pod rząd i sobie odpuściłem).
Dlatego zdobyłem parę paragonów, nowe wyposażenie i... poszło z palcem w nosie :D
Miałem w sumie robić nową postać, ALE:
1. fajnie się w sumie gra
2. musiałbym wyjść do ekranu startowego, ale boję się, że nie wejdę ponownie przez te problemy z serwerami xD
#diablo4
Pobierz
źródło: Diablo 4 Screenshot 2023.06.25 - 19.20.00.59
  • 26
@kefas_safek nie, wszystko w sumie gra:
AoE jest zajebisty, bossów też dobrze w miarę bije, czasami kuleje tylko przy pojedyńczych mobkach xD
Po prostu chcę spróbować czegoś nowego :)
@Chris_Karczynski: no i jak widać nie mam żadnych upgrejdów wyposażenia, bo ostatnio co chwilę mi coś nowego wypada to szkoda mi materiały wydawać no i nie mam żadnych aspektów bo to co mam to mi średnio pasuje a jeszcze nie zrobiłem odpowiedniej ilości dungeonów :P
Chyba wymyśliłem przed chwilą plan na kontynuację grania tą postacią: zdobycie wszystkich aspektów :D
Chyba wymyśliłem przed chwilą plan na kontynuację grania tą postacią: zdobycie wszystkich aspektów :D

@acidd: nie rob tego. aspekty dropia jak #!$%@? z itemow i tak. dungony zbrzydna ci bo sa powiazane z endgame, podczas normalnego przejscia fabuly rob tylko te dungi ktore sa fabularne, chyba ze chcesz konkretny aspekt pod build i nie wypadl ci on z itema