Wpis z mikrobloga

@pyra_wykop: Nic nie ma, ale wątpię żeby to się w jakimkolwiek programie znalazło. Co prawda nie skończyłem czytać, ale wyszukiwałem specjalnie dla Ciebie "ctrl + f" z różnymi chłopskimi frazami.
@Wink: Przez ostatnie lata właśnie były różne przebitki w różnych organizacjach lewicowych (oczywiście tam bardziej kładzie się nacisk na problemy kobiet, ale jednak tam są również organizacje równościowe). Zastanawiałem się, czy Konfa rzeczywiście chce dbać o młodych mężczyzn. De facto oni jednak żerują na problemach psychicznych (które narosły po pandemii) i ich postulaty miałyby mniejszy posłuch, gdyby chłopacy z problemami otrzymali profesjonalne wsparcie.

@alteron: Wystarczyłaby chęć zwiększania świadomości społecznej w
Założę się, że żaden lewak nie przeczyta i wszystko bedą spłycać do słowa "żart".

@jobless: Bo to jest żart, począwszy od bajdurzeniu o dobrowolnym zusie dla przedsiębiorców na 25 stronie które jest po pierwsze niewykonywalne a po drugie cofnęło by nas do lat 90 gdzie nawet sprzątaczki wyrzucali na b2b żeby tylko optymalizować koszty.
Po bon edukacyjny który można nazwać wprost "Chcemy wprowadzić Polskę A i B". Na szczęście nigdy nie