Aktywne Wpisy
zonobijca +341
Lewaki niby takie tolerancyjne, ale wspomnij, że zagłosowałeś na Hernik-Zajączkowską i już dostajesz łatkę spermiarza, który się naoglądał plakatów z nią i zagłosował penisem. Tymczasem prawdziwi spermiarze są na paradach gejów i lesbijek, bo jak nazwać kogoś, kto nie panuje nad swoim popędem i musi przebierać się za babę, psa albo helikopter. Ale to głosowanie na przeciętnie atrakcyjną, zadbaną kobietę, tylko bez kolorowego gówna zamiast włosów, kolczyka w piżdzie i tatuażu, nie
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Witam wszystkich... Poszukuję osób które zostały oszukane przez Jewgienija Prigożyna. Wierząc w jego zapowiedzi, uwierzyłem, że pucz będzie udany. Kupiłem popcorn za 4.17 zł ... Kupiłem go z pieniądzy, które miały iść na wymarzone mieszkanie. Wydałem łącznie 4.17 zł... Jestem na ten moment ponad 4.17 zł w plecy... A teraz do sedna poszukuję osób które dały się naciągnąć temu oszustowi tak jak ja. Proszę również o wszelkie informację o jego firmie na pw... Będę szykował pozew zbiorowy, przeciwko temu sku... Proszę o jak największy odzew...im więcej osób dołączy do pozwu tym lepiej...
@ArtBrut: Kreatywne w #!$%@?. Tak jak pozostałe 38 takich samych komentarzy.