Aktywne Wpisy
Salido +1398
Minął 0 (z 73) dzień wakacji.
To już 6. edycja smutnej akcji wakacyjnego publikowania map śmiertelnych wypadków w wakacje.
Tak jak w ostatnich latach, postaram się codziennie wrzucać mapę, listę wypadków i statystyki pod tag #smiertelnewypadki (na ile pozwoli mi praca i inne obowiązki). Postaram się także porównywać liczby z tymi w poprzednim roku.
Kilka liczb z podsumowania wakacji 2023:
- W 393 wypadkach zginęły w sumie 432 osoby.
- 20.972 zatrzymanych
To już 6. edycja smutnej akcji wakacyjnego publikowania map śmiertelnych wypadków w wakacje.
Tak jak w ostatnich latach, postaram się codziennie wrzucać mapę, listę wypadków i statystyki pod tag #smiertelnewypadki (na ile pozwoli mi praca i inne obowiązki). Postaram się także porównywać liczby z tymi w poprzednim roku.
Kilka liczb z podsumowania wakacji 2023:
- W 393 wypadkach zginęły w sumie 432 osoby.
- 20.972 zatrzymanych
MokebeSenegal1488 +405
To z taką logiką z dupy, to mogli uznać atak na NATO 24 lutego 2022 roku i już. Rozj***ć ruskich w pył...
Albo np. jak kraje nato zalała fala uchodźców z winy ruskich, to też mogli uznać za atak na nas..
#ukraina #nato #wojna #rosja
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
@202492: putin to może postanowić czy zesrać się w nachy dziś czy jednak jutro. A w sumie to i to nawet już nie.
Sojusznicy UA w tej wojnie nie skompromitowali się ani razu wypowiedziami typu "odpowiedź na zrobienie przez rosję X będzie straszna!!!1".
Ruscy jak mówią że się zemszczą, to będąc na zachód od Ukrainy można spać spokojnie - bo
@mial85: Ja bym jeszcze całkowitą blokade Królewca dorzucił ( ͡° ͜ʖ ͡°)