Wpis z mikrobloga

@PeterGosling: problemem nie jest że "ja nie widzę argumentów" a to że po prostu kłamiesz, żeby mieć jakikolwiek, porównujesz oryginalne dzieło wybitnego autora, do odlewu projektu dostępnego w internecie projektu który najprawdopodobniej nawet nie jest nawet sprzedawany przez autora oryginału po horrendalnych cenach, ale niektórzy lubią jak się na nich pluje i będą bronić nawet czegoś takiego
  • Odpowiedz
do odlewu projektu dostępnego w internecie projektu który najprawdopodobniej nawet nie jest nawet sprzedawany przez autora oryginału po horrendalnych cenach

@Deska_o0: jak na moje to ty kłamiesz XD dawaj pokaz mi ten odlew dostępny w internecie. To jest naprawdę mocne oszczerstwo, że ten człowiek to ukradł i to sprzedaje za duże pieniądze - możesz nawet zrobić z tego sporą aferę.

Czekam na linki. Oczywiście przecież nie rzucasz słów na wiatr,
  • Odpowiedz
dawaj pokaz mi ten odlew dostępny w internecie

@PeterGosling: 10 minut szukania, projektu wydruku, nie będę odbierał typowi zarobku skoro jak widać znajdują się losie twojego pokroju gotowi z pianą na pysku atakować każdego wyrażającego swoją opinię, a nawet na stronie nie ma informacji że jest autorem
  • Odpowiedz
  • 0
@tussipect: przedpokój mam oryginalny, dość mroczny, aby w pełni odzwierciedlał moje dziwactwo. Śmiało można porównać moją osobę do ś.p. Jerzego Urbana.
  • Odpowiedz
przypisac mi autorstwo swoich urojeń,weź wypij jakiej melisy

@Deska_o0: typie, naprawdę nie rozumeisz tego co piszesz? Rozbić ci to na części pierwsze?

projektu dostępnego w internecie projektu który najprawdopodobniej nawet nie jest nawet sprzedawany przez autora oryginału po horrendalnych
  • Odpowiedz
@PeterGosling: poproś kogoś z ukończoną podstawówką żeby wyjaśnił ci co pisałem, ciebie jak widać to przerasta i przedkładasz nad to własne urojenia o tym co chciałbyś żebym pisał, oczywiście że ci nie pokaże, nie wiem dlaczego uważasz że miałbym coś zrobić dla ciebie, czy ci pomóc
  • Odpowiedz
@PeterGosling: nie pochlebiaj sobie, nie jesteś zdolny do dyskusji, jedyne co robisz to atakujesz mnie z pianą na pysku i odnosisz się do własnych urojeń jak do faktów dostarczając mi powodu do śmiechu
  • Odpowiedz
@Deska_o0: czyli nie wstawisz. Bo te linki nie istnieją. Teraz będziesz się wycofywał i się łapał najbardziej oczywistych argumentów "pfff nie załużyłeś" XD jak 16 latek - nie pomyliłem się w pierwszym poście.

Gdyby ten link istniał to dawno już byś go wstawił gościu.

bez odbioru
  • Odpowiedz
@PeterGosling: znowu starasz się mi przypisać autorstwo czegoś co istnieje tylko w twojej niezbyt bystrej główce, wpis na portalu ze śmiesznymi obrazkami tak wyprowadził cię z równowagi że już nawet sam sobie przeczysz, pomyśl o jakiejś melisce czy spacerze
  • Odpowiedz
@PeterGosling: moją pracą może być moja wersja wspomnianej mona lisy, ja wiem że myślenie sprawia ci poważne problemy, ale nie kompromituj się już bo zaczyna mi się robić przykro że się z ciebie śmiałem
  • Odpowiedz