Wpis z mikrobloga

Mam poważny problem z FB i może ktoś z Was miał podobny i wie jak do tego podejść.
Mianowicie ponad 3 miesiące temu nałożono mi blokadę za zdjęcie które przez ponad 1 rok było na tej stronie. Nagle ktoś dopatrzył się w nim łamania regulaminu, prawda taka że albo ktoś opatrznie zrozumiał treść posta, albo celowo chciał widzieć uchybienia których nie było. Ukarano mnie bowiem za symbol na monetach, które zostały znalezione wraz z depozytem żołnierza w ziemi. Odwołałem się jednak z automatu odrzucono moją opinię. Nigdy w żadnym wypadku nie miałem na celu propagowania symboli zakazanych, jedynie przedstawiałem odkrycie historycznego depozytu. Obecnie po zakończeniu 30 dniowej blokady w statusie jakości mojej strony widnieje czerwona flaga i informacja o ograniczeniu dystrybucji oraz groźbie usunięcia strony. Odwołałem się od tego i automat znów to odrzucił, napisałem więc formularz to jednak nie pomogło, dostaje jedynie maile od automatu, który prosi o podanie jakiś dodatkowych informacji jednak nie tylko nie precyzuje o jakie to informacje chodzi, ale też po odpowiedzi na tego maila nie otrzymuje żadnej odpowiedzi. Co za tym idzie te formularze są bezsensowne i nie tylko nikt nie pomaga, ale jeszcze wprowadza dodatkowe zamieszanie nie mówiąc o co tak naprawdę chodzi. Dodaje w załączniku screena z blokadą, screena z postem za który zostałem zablokowany. Jestem skłonny iść nawet do sądu jeśli trzeba by to wyjaśnić - pytanie czy ktoś z Was robił coś podobnego?
Strona ma 82 tys. obserwujących z zasięgów które tygodniowo były na poziomie 900k-1,5mln jest teraz 90k
#facebook #facebookcontent #google #afera #problem #zwiadowcahistorii
Zwiadowca_Historii - Mam poważny problem z FB i może ktoś z Was miał podobny i wie ja...

źródło: IMG_7572

Pobierz
  • 1
  • Odpowiedz