Aktywne Wpisy

Teuvo +120
napisałem dzisiaj PW w sumie do 35 zielonek, które w ciągu kilkunastu wcześniejszych minut założyły konto i tylko jeden mi odpisał znakiem zapytania, ale dopiero po 30 minutach i przegapiłem, a kolejnej mojej wiadomości już nawet nie odczytał, a chciałem się go zapytać jak tutaj trafił
pozostałe 34 zielonek nawet nie odczytało wiadomości chociaż napisałem do nich w ciągu maksymalnie kilkunastu minut od powstania konta, a do niektórych to nawet w ciągu dwóch
pozostałe 34 zielonek nawet nie odczytało wiadomości chociaż napisałem do nich w ciągu maksymalnie kilkunastu minut od powstania konta, a do niektórych to nawet w ciągu dwóch
Brutalna prawda jest taka, że lepiej jest zrobić 0 procent zwrotu z 10 milionów niż np. 100 procent zwrotu ze 100 k.
Gdybym miał te 10 milionów to w ogóle nie poszedłbym na giełdę bo po c--j.
Nawet bym o tym nie myślał.
#gielda #inwestowanie #meczennicyxtb
Gdybym miał te 10 milionów to w ogóle nie poszedłbym na giełdę bo po c--j.
Nawet bym o tym nie myślał.
#gielda #inwestowanie #meczennicyxtb

Nie jestem jakimś orłem, maturę napisałem średnio 10 lat temu bez żadnych rozszerzeń.
I w tym roku chciałbym pójść zaocznie na studia informatyczne w #krakow i zastanawiam się nad fryczem, up, uek.
AGH patrzyłem na progi to mam np 3x mniej to nawet o tym nie myślę.
Gdzie pójść, jaka uczelnia z tych powyższych najlepsza?
Wiem że np na UEK miałbym licencjat, trochę dziwne?
To już wolę studia bo taniej, a też jest programowanie.
I chyba lepiej patrzą na studia niż kursy
Tak samo a lepsza droga wg mnie
Patrzyłeś PK? Nie widzę tego w poście
na fryczu np prywatnej uczelni wiem że by było sporo łatwiej..
@kamil062: to zależy od studiów. U nas była fizyka kwantowa, prawa Maxwella, liczenie jakiś porąbanych całek czy dywergencji, rozwiązywanie równań dla studni kwantowej itp. Były momenty że nawet taki jeden Szymon ze średnią skumulowaną 4,98 nic nie rozumiał ;)