Wpis z mikrobloga

@WielkiNos: dobre podsumowanie wpisów julek

mirki wiedzą, że jak się będą włóczyć po okolicy w niebezpiecznych miejscach i jeszcze z podejrzanymi typkami to mogą zostać pobici i pomocy znikąd nie dostaną

p0lki mają dziwne przekonanie, że ich to nie dotyczy
  • Odpowiedz
@lexico: to proste , one najwyżej dadzą d--y , facet częściej dostanie w------l lub kosę laskom rzadziej coś się stanie @WielkiNos byłem na kos spokojne miejsce przd przyjazdem imigrantów , na Krecie wystartowali do mnie Grecy z butelką ale Grecy to szczypiory po 60 kg 80 kg Polak ma przewage masy i wzrostu.
  • Odpowiedz
@lexico: Generalnie problem ogromnej części polskich kobiet jest taki, że do nich w ogóle nie dociera totalnie iż nie wszędzie na święcie będą je traktować tak samo jak w Polsce gdzie żyje im się bezpiecznie i bardzo wygodnie tak naprawdę. Do tego wchodzi bardzo często wychowanie na zasadzie ''jestem kobietą mogę wszystko nie dyskryminuj mnie'' nawet jak się martwisz o ich bezpieczeństwo a później są zdziwione, że jak wejdą do
  • Odpowiedz
skoro facet może czuć się gdzieś bezpiecznie

@AlienFromWenus: a myślisz, że facet nie zna ryzyka?
On może się obronić mając 80 kg i 1,9 m, a kobieta może torebką rzucić
  • Odpowiedz
@Soothsayer: no bo jest niestety, mężczyźni są bardziej agresywni i skorzy do przemocy, ale też jest to biologicznie uwarunkowane, więc to nie do końca ich wina, chociaż oczywiście każdy odpowiada sam za siebie i wie, co robi
  • Odpowiedz