@Panicz888: a co ty możesz nędzny człowieku wiedzieć czy coś czuł czy nie podczas umierania. Chłopa szkoda z punktu widzenia człowieka-człowiekowi. Gość chciał się zmienić, ale był podatny. Próbował, ale kusiło. Wielokrotnie wierzył w lepsze życie i cieszył się małymi rzeczami, doceniał widzów, chociaż lądował w dole mnóstwo razy. Gość niedługo po urodzeniu już miał zapisany los człowieka skończonego i jak niby miał z tego wyjść?
Wybił się na Kononie. Miał pieniądze od frajerów ale byl za głupi by je wykorzystać. Był odpadem nie szanującym daru życia - Nie byłoby mi go szkoda nawet gdyby nie był recydywa wrzucajacym kobietę do kontynera na smieci. Jedyny plus majora? Ze podatki płacił.
#pracbaza no to tak...do 13 praca, ale myślmy pozytywnie - po dzisiejszej zmianie czeka mnie urlop podczas którego mam zamiar grać na kąkuterze 15-18h na dobę, żreć czipsy i pizzę, chlać monstery i liczyć, że nie zdechnę po tych 2 tygodniach. Miłego dnia.
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Wybił się na Kononie. Miał pieniądze od frajerów ale byl za głupi by je wykorzystać. Był odpadem nie szanującym daru życia - Nie byłoby mi go szkoda nawet gdyby nie był recydywa wrzucajacym kobietę do kontynera na smieci.
Jedyny plus majora? Ze podatki płacił.