Ile można czekać na aktywację konta w glovo i otrzymanie torby w Łodzi? Czekam od 15 maja do tej pory i tylko dostałem maila, że jestem w kolejce oczekujących.
@GwachQar: pamiętam, że jakoś rok temu chciałem spróbować pojeździć. Jakoś latem to było. Do tej pory nie dostałem odpowiedzi, a jak dostanę to ich wyśmieję mailowo XD
@GwachQar w Pabianicach po 5 dniach dostałem torbę,niecałe 2 tygodnie aktywacja konta w apce z tym że szkoda nerwów na taką pracę, w tygodniu jedno zamówienie Na 2-3 godziny. jedynie w piątek wieczorem da się zrobić 3-4 zamówienia na godzinę. na sobotę niedzielę brak miejsc w grafiki.
@GwachQar nie mam pojęcia. ja rejestrowałem się przez link od partnera rozliczeniowego ale nie masz co żałować przynajmniej tych pabianic. dzisiaj 19-21 tylko 3 zamówienia które robiłem max 35 minut, reszta to czekanie
#glovo #pytanie #zarabianie #pracadodatkowa #lodz
z tym że szkoda nerwów na taką pracę, w tygodniu jedno zamówienie Na 2-3 godziny. jedynie w piątek wieczorem da się zrobić 3-4 zamówienia na godzinę. na sobotę niedzielę brak miejsc w grafiki.
ale nie masz co żałować przynajmniej tych pabianic. dzisiaj 19-21 tylko 3 zamówienia które robiłem max 35 minut, reszta to czekanie