Aktywne Wpisy
Dobry_Gospodarz +88
Fajny glitch na unlimited food
W 2021 kupiłem 150 ząbków czosnku.
W 2022 zebrałem czosnek odłożyłem 250 ząbków na sadzenie resztę zjadłem
Od 2022 nie kupuje czosnku. Przeważnie kończy się mojej rodzinie na przełomie kwietnia i maja kiedy zaczynają się już cebule, czosnek niedźwiedzi. Od maja też zaczynamy zbierać młody czosnek i pędy czosnku
2024
W 2021 kupiłem 150 ząbków czosnku.
W 2022 zebrałem czosnek odłożyłem 250 ząbków na sadzenie resztę zjadłem
Od 2022 nie kupuje czosnku. Przeważnie kończy się mojej rodzinie na przełomie kwietnia i maja kiedy zaczynają się już cebule, czosnek niedźwiedzi. Od maja też zaczynamy zbierać młody czosnek i pędy czosnku
2024
Arbuzlele +248
Albo takiego Leopolda II
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
W gułagach śmierć poniosło 60 mln osób. Jak wynika z sowieckich dokumentów w wielkim terrorze aresztowano 1,5 mln osób z czego 700 tys rozstrzelano. Dalej, stalin zamordował dowództwo ZSRR oraz duchownych, z rozkazu tego capa zginęło ok 100 tys duchownych.
"Szczególnie wyrafinowaną postacią sadyzmu był zwyczaj Stalina, by aresztować żony – a czasami i dzieci – niektórych z wyższych funkcjonariuszy partyjnych i trzymać je w obozie pracy, podczas gdy ich mężowie musieli wykonywać swoją pracę, kłaniać się i pełzać przed Stalinem, nie śmiąc nawet poprosić o ich uwolnienie” – pisał Erich
(╭☞σ ͜ʖσ)╭☞ a stalin co osiągnął? Gówno, #!$%@?ł ZSRR od wewnątrz i jedyne co za jego rządów wymyślono, to dzisiejsze wino musujące
¯\(ツ)/¯
Stalin to głównie czystki, łagry i mniej ciekawe rzeczy