Wpis z mikrobloga

Chciałbym, by kobiety mogły dokonywać aborcji do 12 czy nawet do 18. Chciałbym, by każdy gwałt, kazirodztwo lub zagrożenie życia czy uszkodzenie płodu również skutkował aborcją.
Niestety, trudno się o tym rozmawia, jak do głosu dochodzą takie elementy jak na załączonym obrazku. Mogłyby podać rękę Kai Godek, bo to takie samo zaczadzenie umysłowe.
#bekazlewactwa #aborcja
Pshemeck - Chciałbym, by kobiety mogły dokonywać aborcji do 12 czy nawet do 18. Chcia...

źródło: xxx

Pobierz
  • 9
  • Odpowiedz
@Pshemeck: @Kamokamo Jak się urodzi z jakąś ciężką wadą, której nie wykryto przez cały czas ciąży (albo się miało śmieszka hazana jako prowadzącego ciążę niespodziankę) to jestem osobiście nawet za legalną eutanazją do pierwszych dwóch tygodni takiego nowego kadłubka.

Jak zdrowe to to kij im w oko. Był czas na decyzję wcześniej.
  • Odpowiedz
@Pshemeck: ja to nie szanuje takiego czegoś kompletnie, co innego dorosłego równego w miarę cżłowieka stuknąć, to jeszcze jestem w stanie zrozumieć, ale jak można bezbronne dzieci mordować to ja nie wiem, ja takim zwierzęciem nie jestem po prostu, no ale każdy tam niech sobie robi co uważa za słuszne
z fartem
  • Odpowiedz