Aktywne Wpisy
jetlag +20
Byłam na ultrace i było dużo Ukraińców i wyobraźcie sobie, że oni wnieśli kibel (z wielka duma), żeby postawić to przy aucie rosjanina żeby go "ośmieszyć" (tylko że jego auto jest zarejestrowane w Niemczech i dlatego się tam dostał bo organizatorzy nie akceptowali aut z Rosji, a wydaje mi się ze to nie jest problem sprawdzić wiarygodność takich rzeczy). Jak dla mnie to już rasizm, tym bardziej, że w komentarzach pod tiktokiem
droetker4 +116
Co do Bezpiecznego Kredytu 2% zadaliście mi ponad 100 pytań w komentarzach i w wiadomościach. Wybrałem najciekawsze i najczęściej powtarzające się pytania, a na resztę odpowiem już w komentarzach do poniedziałku.
Zanim jednak zaczniemy. Program w życie jeszcze nie wszedł i niektórzy użytkownicy błędnie myślą, że doradcy, eksperci będą wiedzieć wszystko wcześniej niż banki, BGK, ustawodawca. Stan faktyczny w tym programie będzie zmieniał się dynamicznie przez najbliższe tygodnie. Druga sprawa. Branie tego
Zanim jednak zaczniemy. Program w życie jeszcze nie wszedł i niektórzy użytkownicy błędnie myślą, że doradcy, eksperci będą wiedzieć wszystko wcześniej niż banki, BGK, ustawodawca. Stan faktyczny w tym programie będzie zmieniał się dynamicznie przez najbliższe tygodnie. Druga sprawa. Branie tego
#mecz