Nie rozumiem dlaczego kobiety są nazywane empatyczną płcią. Tak naprawdę są mocno surowe, wybredne. Pogardzają słabościami mężczyzn bardziej niż czymkolwiek. Większość porzuciła by swoich facetów jeśli zobaczyła by że są ,,miękcy,, i emocjonalni. Oczywiście jeśli są emocjonalni w żywiołowym sensie to wtedy je to podnieca. Kobieta prędzej zwiąże się z kimś kto był gnębicielem w szkole niż z ofiarą (którą sekretnie kobieta wyśmiewa). Wczasach szkolnych gdzie byłem płaczliwym dzieciakiem, baby zawsze nakręcały atmosferę. Większość najbardziej atrakcyjnych bab związała się z łobuzami. Ponadto, jeśli jesteś brzydki to wręcz na ich twarzach będzie pojawiał się wstręt w twoim kierunku. One dużą będą gadać, że są inne itd. Ale koniec końców zawsze kończy się tak samo. Wiążą się z ,,lepszymi,, od siebie mimo że gadają że są silne i niezależne.
Żeby nie było, to nie tak, że męska część jest święta, ale o nich powiedziano już wiele. W przypadku bab panuje tabu. Z moich doświadczeń to kobiety potrafiły być bardziej okrutne. Najgorsze jest to, że one nigdy nie skończą takie być, nawet w pracy będą podlizywać się najbardziej postawionemu. Często jak byłem mobbingowany to się śmiały razem z gościem który śmiał się ze mnie (męska część siedziała cicho).
Nigdy nie byłem w związku, jestem sfrustrowany. Mam 20 parę lat. Zawsze dostawałem kosza, w najgorszym wypadku byłem wyśmiany przez dziewczynę. Nawet małżeństwo moich rodziców rozpadło się bo matka szukała kogoś ,,lepszego,, niż mój ojciec.
@Arstotzkaball: Przynajmniej rozumiesz już z czym masz do czynienia, większość głupców nigdy nie dostąpi tego przywileju co niechybnie doprowadzi do wielu ludzkich tragedii.
@Arstotzkaball: Tjaaaa...... Mit feministek o empatycznej płci.... Pamiętam jak w gimnazjum dziewczyny podpuszczały silniejszych chłopaków aby gnębili słabszych.... Nawet ostatnia sytuacja, w których laska podpuściła swoich orbiterów, aby znęcali się nad chłopakiem i nagrali to - pokazała jasno jak bardzo empatyczna jest to płeć. I oczywiście dziewczyna dostała ulgi na komisariacie i mogła do domu wrócić, a chłopaków trzymali w areszcie XD
A oczywiście media budują taką narrację sytuacji, aby ominąć
Żeby nie było, to nie tak, że męska część jest święta, ale o nich powiedziano już wiele. W przypadku bab panuje tabu. Z moich doświadczeń to kobiety potrafiły być bardziej okrutne. Najgorsze jest to, że one nigdy nie skończą takie być, nawet w pracy będą podlizywać się najbardziej postawionemu. Często jak byłem mobbingowany to się śmiały razem z gościem który śmiał się ze mnie (męska część siedziała cicho).
Nigdy nie byłem w związku, jestem sfrustrowany. Mam 20 parę lat. Zawsze dostawałem kosza, w najgorszym wypadku byłem wyśmiany przez dziewczynę. Nawet małżeństwo moich rodziców rozpadło się bo matka szukała kogoś ,,lepszego,, niż mój ojciec.
#przegryw #logikarozowychpaskow #blackpill #zalesie #feels #redpill
A oczywiście media budują taką narrację sytuacji, aby ominąć