Aktywne Wpisy
slkt +289
Do wszystkich cucków, beciaków, p0lek i innych dziwnych stworów:
Zabawa z piątką nieznajomych Pakistańczyków, a następnie pozwolenie im odwieźć się pijanej do domu motocyklem, będąc atrakcyjną kobietą jest jak:
1. Wejście na pasy pod rozpędzony samochód
2. Ubranie się w koszulkę Wisły Kraków i wykrzykiwanie "#!$%@?Ć CRACOVIĘ" na Prokocimiu
3. Spacer w czapeczce "Make America great again" po gettcie na Bronxie.
Prawo pozwala zrobić wszystkie 3 rzeczy wyżej i stoi po Twojej
Zabawa z piątką nieznajomych Pakistańczyków, a następnie pozwolenie im odwieźć się pijanej do domu motocyklem, będąc atrakcyjną kobietą jest jak:
1. Wejście na pasy pod rozpędzony samochód
2. Ubranie się w koszulkę Wisły Kraków i wykrzykiwanie "#!$%@?Ć CRACOVIĘ" na Prokocimiu
3. Spacer w czapeczce "Make America great again" po gettcie na Bronxie.
Prawo pozwala zrobić wszystkie 3 rzeczy wyżej i stoi po Twojej
NadiaFrance +8
Według mnie można już powiedzieć ze ukraińska kontrofensywa zakończyła się porażką, nic się nie udało.
Mam nadzieje ze Ukraina nie będzie się unosiła honorem, a zadziała pragmatyzm, zaczeka na dostawę zachodnich myśliwców, a w miedzy czasie będzie wciąż szkolić swoje nowo sformowane siły, inaczej to się skończy jak w pierwszej wojnie światowej.
#ukraina #wojna #rosja
--
Wszystkie nieodpowiednie komentarze będą usuwane
Mam nadzieje ze Ukraina nie będzie się unosiła honorem, a zadziała pragmatyzm, zaczeka na dostawę zachodnich myśliwców, a w miedzy czasie będzie wciąż szkolić swoje nowo sformowane siły, inaczej to się skończy jak w pierwszej wojnie światowej.
#ukraina #wojna #rosja
--
Wszystkie nieodpowiednie komentarze będą usuwane
Czy @Watchdog_Polska wyraził oburzenie? A może jeśli rasizm/nienawiść dotyczy Polaka to nie ma tematu?
Ciekawe co by było gdyby tam w tytule było ‘’czarny ateista szkodzi planecie’’ ‘’żydzi szkodzą planecie’’. Ależ by było oburzenie. Prawda @Watchdog_Polska ?
#konfederacja #rasizm #watchdogpolska