Aktywne Wpisy
Kami123x +20
Jak ktoś jest taki mądry to niech do Tarnowa przyjedzie i niech że mną pogada, chętnie mu pokaże noclegownie o 20. I jeszcze potwierdzić mogą że tam codziennie przychodzę, wszystkie papiery mają. Śmiało zapraszam hejterów z dupy. Bo każdy kozak jest gdy siedzi w domu przed kompem i tylko hejtuje. W dupie byli i gówno widzieli..
1 po pierwsze nie mam zamiaru opuszczać Tarnowa, bo mam tu dziewczynę, nie mam zamiaru jej
1 po pierwsze nie mam zamiaru opuszczać Tarnowa, bo mam tu dziewczynę, nie mam zamiaru jej
VerSus146 +664
#sfd Żarłem ich kreatynę 5g/dzień od 6 miesięcy. przyrosty mega, zobaczymy wyniki badań. Więcej info dziś wieczorem, jutro idę sikać do kubka - dziś niestety już szczałem i nie będzie dobrych wyników. ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#ukraina
Jak już jebnie w tej rossji na całego, to warto #!$%@?ć glape i zaproponować posadę Pani Elwirze, bo to fachura jest
Powinny być sankcje takie jak Biden chciał- całkowity zakaz handlu i ewentualne zezwolenia czym wolno handlować, zamiast tak jak teraz wpisywania towarów zakazanych.
@rosikk1: Weź zrób przysługę każdemu i weź pokaż jakikolwiek mój komentarz w którym stwierdziłem że sankcje nie działają. No dawaj każdy się z koniasza będzie mógł pośmiać. Tylko najlepiej wrzuć też link do tego komentarza żeby każdy mógł zobaczyć.
A co do kursu rubla to weźcie wreszcie ustalcie czy on ma znacznie czy jest sztuczny. Bo jak się rubel umacniał to krzyczeliście że to
Możemy ją ułaskawić,żeby nie odpowiadała za zbrodnie wojenne, albo glape pomalujemy makijażem, i wyślemy go, a elwira będzie zza kotary zarządzała gospodarka
Bo sorry, ale te słynne zamrożone 300 mld to nawet nie leżało obok prawdy. I teraz pewnie te pieniądze, złoto, surowce zaczynają się kończyć.
@Koniasz: To się zmienia, na początku były problemy z wymianą rubla. Nawet jak miałeś dolary to nie wolno było wypłacić. Kiedy był oficjalnie po 60 to w krajach trzecich trzeba było wydać 120 by
@wrzesien: Ale to jest normalne. Po co kantorowi byłyby ruble skoro miałby problem żeby je wymienić albo komukolwiek sprzedać bo turystyka do Rosji poleciała na glebę.
@wrzesien: Np na alliexpress mogłeś płacić rublem po oficjalnym kursie np z google.
@rosikk1: Nadal czekam aż pokażesz wszystkim mój komentarz w którym napisałem że sankcje na Rosję nie działają
@Koniasz: Ponieważ spadek jest wywołany tym, że ruski bank centralny zmarnował już większość lub wszystkei rezerwy walutowe w USD i EUR na ratowanie kursu.
@Koniasz: Nie żeby coś, ale już się śmieją.