Wpis z mikrobloga

@WypadlemZKajaka: Ten pierwszy z prawej tak teatralnie się rzucił, że pewnie jest po jakiejś szkole aktorskiej. Na nominację do Oscara raczej nie zasłużył, ale na dyplom uznania od Budanowa jak najbardziej( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@WypadlemZKajaka: znak wodny świadczy na pochodzenia z kanału "iści swoich" a to konto proukrainskie, powstałe niejako w odpowiedzi na brak informowania przez rosje o swoich stratach. Na tym kanale kiedyś publiowano dane wziętych do niewoli ruskich żołnierzy, masa ludzi z rosji zaobserowala w tym cdlu ten kanał, więc wątpię by to był film przedstawiające domniemane "oddziały zaporowe"
  • Odpowiedz
@WypadlemZKajaka: Też chciałbym to wiedzieć stefan, bo między Bogiem prawdą to ch*ja widać. Szczerze to kojarzy mi się to z zaganianiem kaczek do zagrodzenia ( ͡° ͜ʖ ͡°) Nie twierdzę że taka sytuacja nie miała miejsca, ale wygląda zdecydowanie zbyt teatralnie
  • Odpowiedz
@WypadlemZKajaka: Malo realne jak dla mnie. Gdyby walili do cofajacych się całym plutonem i z okopow to jeszcze bym uwierzył że likwidują uciekajacych jako dezerterow. Trzech gości wyskakuje do kilkunastu osób, zaczynają strzelać a tamci potulnie rzucają broń zamiast odpowiedziec ogniem? No logiczne w #!$%@?
  • Odpowiedz
Przecież nikt tam do nikogo nie strzela. Jedni uciekaja a druszy wala w powietrze zeby ich przestraszyc i zatrzymac. Po wystrzalach uciekajacy padaja na ziemie pewnie ze strachu i wrazenia.
  • Odpowiedz
@WypadlemZKajaka: takich rzeczy sie tak nie przeprowadza (tym bardziej jeśli wadomo że wróg ma kamery). Gdy grupa ucieka, bierze sie kilku strzela w głowę w lesie i robi z nich przykład. Coś jak decymacja, 90% składu osobowego jest nietknięte ale drugi raz zastanowi sie dwa razy zeby uciec (w teorii bo to oczywiście nie działa). Jaki pożytek z masakry swoich w środku pola gdzie nikt nic nawet nie zobaczy a tych
  • Odpowiedz