Wpis z mikrobloga

https://www.youtube.com/shorts/ruEQ9FJ2YQc

Tu właśnie mamy świetny przykład od Romana na czym polega trzymanie ramy - z dedykacją dla @Pozytywny_gosc i reszty blackpillaków.

Stawiasz laskę na piedestał? Uważasz że ona może pokochać tylko chada lub mokebe a z Tobą jest tylko dla pieniędzy/strachu przed samotnością? Uważasz że jesteś dla niej za brzydki i wierzysz w resztę tych blackpillowych bzdur? To faktycznie daj sobie spokój. Prawdziwy samiec alfa nie zadaje sobie pytań czy jest atrakcyjny dla laski bo sam czuje się dla niej nagrodą.

Jak ktoś nie ogarnia mindsetu samca alfa to zawsze będzie stawiał się w pozycji incela/przegrywa/kukolda/beciaka/simpa czyli kogoś kto uważa że nie zasługuje na miłośc kobiety której pragnie.

#redpill #blackpill #przegryw #logikaniebieskichpaskow #wychodzimyzprzegrywu #samiecalfacontent #romanwarszawski
  • 54
  • Odpowiedz
Nie, redpillersi po prostu znają specyfikę relacji i opierają się na badaniach oraz praktyce wyniesionej z doświadczeń z kobietami. Jak nadal nie ogarnąłeś że redpill to po prostu nauka o relacjach, to nie mamy o czym rozmawiać.

@Oskar_STS: doświadczenie jednostkowe jest gówno warte w dobie badan naukowych, a badania naukowe nie popierają tezy, że faceci wiedzą lepiej od kobiet xD to jest tzw bro science, jesteś jak Jurek Ziemba, szaman
  • Odpowiedz
  • 0
przez neta poznaje się ponad 50%, poznawanie sie na żywo to jest NISZA, to nie jest 2005 rok, teraz wszystko jest online. Laska nie będzie tracić czasu na gościa bez fajnego instagrama (a żeby mieć "lajki" musisz mieć wygląd) - tak samo laski są przyzwyczajone do fejków na tinderze - od razu proszą o instagram. Zagadasz na mieście? Laska nie da ci numeru telefonu tylko instagram, ale jak nie masz "gry-online" to
  • Odpowiedz
  • 0
tylko kurs za 10000 redpillowy może uratować kieszeń twórców kursu, a kursanci i tak skonczą jako przegrywy tylko że 35+ xD

@Pozytywny_gosc: Jeśli znajdziesz jakiś kurs "redpilla" na internecie to sam Ci go opłacę.
  • Odpowiedz
@Pozytywny_gosc: o k***a Ty serio uważasz że normalne laski oceniają faceta po liczbie jego followersów na instagramie? xD Nie wykluczam że takie istnieją, tak samo jak laski które oceniają faceta po wielkości jego pensji albo cenie jego auta. Jeśli interesują Cię takie szony to Twoje zmartwienie.

@Oskar_STS: a ty myślisz ze po co faceci wstawiają zdjęcia kaloryfera i drogich samochodów na instagram, żeby babci pokazać? Takie są realia,
  • Odpowiedz
  • 0
@Oskar_STS: a ty myślisz ze po co faceci wstawiają zdjęcia kaloryfera i drogich samochodów na instagram, żeby babci pokazać? Takie są realia, instagram to twoja wizytówka, jeśli masz creepy instagrama to z góry dostajesz łatkę.

@Pozytywny_gosc: Tyle że instagram a rzeczywistość to dwie różne rzeczy xD Oczywiście wizytówkę możesz sobie zbudować ale jak zamierzasz coś reklamować, w innym wypadku to próżność i potrzeba atencji jak u wszystkich.

Jak
  • Odpowiedz
@Oskar_STS: ale laske obchodzi ile masz cyferek, zdjęć, odwiedzonych krajów, majątek i jakimi popularnymi ludźmi się otoczasz

Znajdz mi chociaż jedną ładną laske bez insta. Instagrama nie mają tylko pasztety 1-4/10 czyli taki jest twój target, no w sumie wszystko się zgadza ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
  • Odpowiedz
  • 0
ale laske obchodzi ile masz cyferek, zdjęć, odwiedzonych krajów, majątek i jakimi popularnymi ludźmi się otoczasz

@Pozytywny_gosc: Co, już skończyłeś z blackpillem? A co jak chad 10/10 nie ma instagrama, nigdy nigdzie nie był, jest na bezrobociu i jego znajomi to kumple do jarania/picia/konsoli?

Znajdz mi chociaż jedną ładną laske bez insta. Instagrama nie mają tylko pasztety 1-4/10 czyli taki jest twój target, no w sumie wszystko się zgadza ( ͡°( ͡° ͜ʖ
  • Odpowiedz
Co, już skończyłeś z blackpillem? A co jak chad 10/10 nie ma instagrama, nigdy nigdzie nie był, jest na bezrobociu i jego znajomi to kumple do jarania/picia/konsoli?

@Oskar_STS: to znajdz mi tego chada bez instagrama, kazdy facet 6-10/10 ma insta tak samo julki 6-10/10
  • Odpowiedz
A co jak chad 10/10 nie ma instagrama, nigdy nigdzie nie był, jest na bezrobociu i jego znajomi to kumple do jarania/picia/konsoli?

@Oskar_STS: Goście 10/10 to EWENEMENT jak Meeks. Takiego chada 10/10 wygląd wyciągnie ze wszystkiego.

No dobra pomijam że niski wzrost (ogólnie w zasadzie to bycie niższym od kobiety) jakaś słaba morda a tym bardziej deformacje na twarzy dyskwalifikują - to ja wiem i to są oczywiste rzeczy. Ale
  • Odpowiedz
  • 0
Co ty myślisz, że trzeba mieć bingo żeby odpaść obecnie u kobiety? Nie. Relacje z kobietami są bardziej jak saper = 1 błąd/cecha której ona nie lubi i dziękuje, zapraszam kolejnego absztyfikanta.

@CloudSpanner: Tyle że takie wybrzydzanie wśród kobiet, ma później brutalne dla nich konsekwencje. Można sobie skakać z kwiatka na kwiatek, szukać ciągle lepszej opcji aż kończy się samotnie w towarzystwie kota bądź wybierając wśród dużo gorszych mężczyznach niż
  • Odpowiedz
  • 0
to znajdz mi tego chada bez instagrama, kazdy facet 6-10/10 ma insta tak samo julki 6-10/10

@Pozytywny_gosc: Ale gościu co Ty mi tu o instagramie piszesz xD Na instagramie można wykreować profil zupełnie innej osoby albo swojej zupełnie ją podkręcić - choćby w ten sposób jak na tej grafice, a Ty się dalej spuszczasz nad liczbą followersów jak jakaś gimbaza.
OskarSTS - >to znajdz mi tego chada bez instagrama, kazdy facet 6-10/10 ma insta tak ...

źródło: 75ba9072e6fe47b0f1f09a934938c608

Pobierz
  • Odpowiedz
Tyle że takie wybrzydzanie wśród kobiet, ma później brutalne dla nich konsekwencje. Można sobie skakać z kwiatka na kwiatek, szukać ciągle lepszej opcji aż kończy się samotnie w towarzystwie kota bądź wybierając wśród dużo gorszych mężczyznach niż kiedyś czyli spermiarzach, simpach, kukoldach itp

@Oskar_STS: Co to zmienia dla mnie? Nic. Kobieta najwyżej się wyszaleje na wielu bolcach, więc nie będzie dla mnie już interesująca bo nie należę do żadnej z
  • Odpowiedz
'MY WIEMY LEPIEJ OD KOBIET ALE TEŻ LEPIEJ OD FACETÓW CZEGO CHCĄ

@Pozytywny_gosc: haha podobało mi się jak pod wpisem jakiegoś redpill-pua na insta kobiety pieknie go wyjaśniły w komentarzach. Otóż wpis był typu "Dlaczego kobiety uwielbiają introwertyków" i typ coś bajdurzył o tym, że ci są pracowici, strong silent type typowy bullshit jaki wciskają redpillianie. laski w komentarzach wyśmiały typa pisząc to co każdy normalny człowiek wie od zawsze,
  • Odpowiedz