Aktywne Wpisy
szyperist +24
Jak mnie śmieszą wszyscy co mają mieszkanie na kredyt i mówią "kupiłem mieszkanie". Nic nie kupiłeś, płacisz tak jak za wynajem. #nieruchomosci
PanieAreczku +29
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Tu właśnie mamy świetny przykład od Romana na czym polega trzymanie ramy - z dedykacją dla @Pozytywny_gosc i reszty blackpillaków.
Stawiasz laskę na piedestał? Uważasz że ona może pokochać tylko chada lub mokebe a z Tobą jest tylko dla pieniędzy/strachu przed samotnością? Uważasz że jesteś dla niej za brzydki i wierzysz w resztę tych blackpillowych bzdur? To faktycznie daj sobie spokój. Prawdziwy samiec alfa nie zadaje sobie pytań czy jest atrakcyjny dla laski bo sam czuje się dla niej nagrodą.
Jak ktoś nie ogarnia mindsetu samca alfa to zawsze będzie stawiał się w pozycji incela/przegrywa/kukolda/beciaka/simpa czyli kogoś kto uważa że nie zasługuje na miłośc kobiety której pragnie.
#redpill #blackpill #przegryw #logikaniebieskichpaskow #wychodzimyzprzegrywu #samiecalfacontent #romanwarszawski
@Oskar_STS: doświadczenie jednostkowe jest gówno warte w dobie badan naukowych, a badania naukowe nie popierają tezy, że faceci wiedzą lepiej od kobiet xD to jest tzw bro science, jesteś jak Jurek Ziemba, szaman
@Oskar_STS: tylko kurs za 10000 redpillowy może uratować kieszeń twórców kursu, a kursanci i tak skonczą jako przegrywy tylko że 35+ xD
@Pozytywny_gosc: Jeśli znajdziesz jakiś kurs "redpilla" na internecie to sam Ci go opłacę.
@Oskar_STS: a ty myślisz ze po co faceci wstawiają zdjęcia kaloryfera i drogich samochodów na instagram, żeby babci pokazać? Takie są realia,
@Pozytywny_gosc: Tyle że instagram a rzeczywistość to dwie różne rzeczy xD Oczywiście wizytówkę możesz sobie zbudować ale jak zamierzasz coś reklamować, w innym wypadku to próżność i potrzeba atencji jak u wszystkich.
Jak
Znajdz mi chociaż jedną ładną laske bez insta. Instagrama nie mają tylko pasztety 1-4/10 czyli taki jest twój target, no w sumie wszystko się zgadza ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
@Pozytywny_gosc: Co, już skończyłeś z blackpillem? A co jak chad 10/10 nie ma instagrama, nigdy nigdzie nie był, jest na bezrobociu i jego znajomi to kumple do jarania/picia/konsoli?
@Oskar_STS: to znajdz mi tego chada bez instagrama, kazdy facet 6-10/10 ma insta tak samo julki 6-10/10
@Oskar_STS: Goście 10/10 to EWENEMENT jak Meeks. Takiego chada 10/10 wygląd wyciągnie ze wszystkiego.
@CloudSpanner: Tyle że takie wybrzydzanie wśród kobiet, ma później brutalne dla nich konsekwencje. Można sobie skakać z kwiatka na kwiatek, szukać ciągle lepszej opcji aż kończy się samotnie w towarzystwie kota bądź wybierając wśród dużo gorszych mężczyznach niż
@Pozytywny_gosc: Ale gościu co Ty mi tu o instagramie piszesz xD Na instagramie można wykreować profil zupełnie innej osoby albo swojej zupełnie ją podkręcić - choćby w ten sposób jak na tej grafice, a Ty się dalej spuszczasz nad liczbą followersów jak jakaś gimbaza.
@Oskar_STS: Co to zmienia dla mnie? Nic. Kobieta najwyżej się wyszaleje na wielu bolcach, więc nie będzie dla mnie już interesująca bo nie należę do żadnej z
@Pozytywny_gosc: haha podobało mi się jak pod wpisem jakiegoś redpill-pua na insta kobiety pieknie go wyjaśniły w komentarzach. Otóż wpis był typu "Dlaczego kobiety uwielbiają introwertyków" i typ coś bajdurzył o tym, że ci są pracowici, strong silent type typowy bullshit jaki wciskają redpillianie. laski w komentarzach wyśmiały typa pisząc to co każdy normalny człowiek wie od zawsze,