Hej, Szukam uchwytu na biurko do monitora 34” gigabyte m34wq. Zależy mi na dużej wysokości, wcześniej miałem uchwyt na dwa monitor z rurka maks 43 cm i monitory stały zbyt nisko. Chciałbym też aby monroe wisiał możliwe blisko krawędzi biurka oraz uchwytu, a nie 30 cm od niego
@nandrolone: jest stabilny i daje radę na maks wysokości? Pokazuje maks 52.5cm. Zastanawiam się czy jest to wystraczającą wysokość żeby ogarnąć prace siedząc i stojąc
Jeśli chodzi o pracę siedzącą to mnóstwo opcji ustawienia jest. Jeśli stojąc to nie wiem. Nie jestem w stanie tego zrobić dla Ciebie testu bo nad monitorem mam półkę i narzędzia serwisowe.
To nie jest temperatura dla białego człowieka. Ponad 20 stopni w Warszawie o 2:30. W nocy organizm potrzebuje chłodu do wypoczynku. A jutro ma być jeszcze cieplej.
Szukam uchwytu na biurko do monitora 34” gigabyte m34wq.
Zależy mi na dużej wysokości, wcześniej miałem uchwyt na dwa monitor z rurka maks 43 cm i monitory stały zbyt nisko.
Chciałbym też aby monroe wisiał możliwe blisko krawędzi biurka oraz uchwytu, a nie 30 cm od niego
Czy możecie polecić coś godnego?
#monitory #monitor #pcmasterrace
używam ja i sporo innych osób którym poleciłem i są mega zadowoleni
Mogę porobić Ci kilka fotek jeśli chcesz (zamontowany już)
Ramię 3D ma te zaletę, że możesz ustawić je jak tylko sobie chcesz (brak ograniczeń)
Jeśli chodzi o pracę siedzącą to mnóstwo opcji ustawienia jest. Jeśli stojąc to nie wiem. Nie jestem w stanie tego zrobić dla Ciebie testu bo nad monitorem mam półkę i narzędzia serwisowe.