Wpis z mikrobloga

@Quardoz: Ty jesteś z rodziny czy o co kaman? Wszystkie wpisy o Marciniaku, a pojęcia o tym nie masz. Sędziuje "zgodnie z oczekiwaniami", ale nie robi szału - na siłę do zarzucenia żk w 1. połowie na Interze, kilka fauli oczywistych nie odgwizdanych dla Interu (to obala Twoją tezę o dawaniu grania, bo to mylenie pojęć, jak idzie w jedną stronę). Ogólnie pierwsza połowa jakby lekko obok meczu, w drugiej się
  • 0
@babek:Nie nie jestem z rodziny ale najbardziej mnie śmieszą tacy jak ty ;D ty pojęcie masz takie ,że siedzisz przed telewizorem a on sędziuję finał Ligi Mistrzów i zespoły zabiegają by to on ich sędziował. Sam Marciniak opowiadał jak Collina mu doradzał w sprawie żółtych kartek jak zaczynał.
@Quardoz: posedziowalem ponad 500 oficjalnych meczów w Polsce, ale dla takich jak Ty to żaden argument, więc kończę debatę A Marciniak TOP, bez względu na Twój nietrafiony spam.
  • 0
@babek: W B klasie to żaden wyczyn ( ͡° ͜ʖ ͡°) ale liczę ,że to ty posędziujesz finał za rok i pokażesz jak to się tam robi u was w okolicy.
  • 0
@babek: Bawisz mnie bo z umiejętnościami sędziowania na poziomie okręgowej , negujesz sędziego który sędziuję finał LM. Najwidoczniej byłeś za słaby bo żaden obserwator nie wziął Cię poziom wyżej do poważnej piłki i dlatego ty oglądasz finał przed TV a Marciniak sędziuje.