Aktywne Wpisy

PolskaOdMorzaDoMorza +396
Beka z tych którzy wszelką krytykę konfederacji przypisują ludziom o lewicowych poglądach. Ja mam prawicowe poglądy, a jednocześnie nie jestem na tyle je%$ęty żeby głosować na konfederację pełną rusofili, populistów, gołodupców i kłamców. Trzeba mieć zerowe pojęcie o świecie żeby łykać ten teatrzyk podatkowy Mentzena. W Polsce nie ma prawicy z rigczem.
#polityka #niepopularnaopinia #konfederacja #4konserwy #neuropa #bekazlewactwa #bekazprawakow
#polityka #niepopularnaopinia #konfederacja #4konserwy #neuropa #bekazlewactwa #bekazprawakow

wykop +6
Dzień dobry, Wykop! (ツ)
W weekend, w sklepie pojawiła się aktualizacja wykopowej aplikacji dla iOSa. Większość z Was ma ją już na swoich telefonach, a tych, którzy wciąż są przed aktualizacją, zapraszamy do pobrania najnowszej wersji:
https://apps.apple.com/pl/app/wykop/id365459650?l=pl
Lista wdrożonych zmian:
- rzecz, którą zgłaszaliście nam najczęściej, to możliwość dodawania zdjęć do treści, między innymi z pliku, aparatu czy URLa;
- w tej wersji (przy wpisach) pojawiły się również ankiety;
- dodaliśmy możliwość
W weekend, w sklepie pojawiła się aktualizacja wykopowej aplikacji dla iOSa. Większość z Was ma ją już na swoich telefonach, a tych, którzy wciąż są przed aktualizacją, zapraszamy do pobrania najnowszej wersji:
https://apps.apple.com/pl/app/wykop/id365459650?l=pl
Lista wdrożonych zmian:
- rzecz, którą zgłaszaliście nam najczęściej, to możliwość dodawania zdjęć do treści, między innymi z pliku, aparatu czy URLa;
- w tej wersji (przy wpisach) pojawiły się również ankiety;
- dodaliśmy możliwość

Wszystko przemawia za Rosją z praktycznego punktu widzenia, bo mieli ją pod kontrolą.
Ktokolwiek to jednak zrobił, za jej zniszczenie odpowiadają terroryści z Rosji, którzy ją zaminowali i zrobili z niej argument w ramach działań wojennych.
"Jeżeli będziecie chcieli nas usunąć z tego rejonu, to wysadzimy ją w powietrze"
Tak, uważam, że dopóki tama nie została odpalona, to była bezterminowym sposobem na zatrzymanie jakichkolwiek szerszych ukraińskich akcji przez Dniepr na odcinku chersońskim. Jej zniszczenie uruchomiło dwumiesięczny zegar, po którym już żadnym teoretycznym wysadzeniem bomby straszyć nie będą mogli, a z punktu widzenia operacyjnego, sytuacja będzie przewidywalna.
#ukraina #rosja #wojna
@IdillaMZ: Jebło to jebło. Po #!$%@? drążyć temat.
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@IdillaMZ: oczywiście. kolega widzę specjalista w zakresie hydrologii i geologii. Nawet dostaliśmy konkretny termin osuszenia doliny rzeki po zalaniu milionami ton osadów dennych sprzed czoła tamy i wciąż zasilanej wodami gruntowymi, których poziom nie opadnie tak szybko jak woda w korycie po przerwaniu tamy. Człowiek od razu
Nie pierwszy i nie ostatni taki przypadek z jakim miałem do czynienia.
Komentarz usunięty przez autora Wpisu