Aktywne Wpisy
synadama +86
#takaprawda
Czyszczenie patyczkiem WILGOTNEGO ucha jest jedną z największych przyjemności cielesnych jakie możemy sobie dostarczyć. Polecam te drewniane - zapewniają bezpieczną zabawę i pełną kontrolę nad stymulacją każdej ze ścianek oraz głębokością penetracji.
Czyszczenie patyczkiem WILGOTNEGO ucha jest jedną z największych przyjemności cielesnych jakie możemy sobie dostarczyć. Polecam te drewniane - zapewniają bezpieczną zabawę i pełną kontrolę nad stymulacją każdej ze ścianek oraz głębokością penetracji.
źródło: temp_file5629721719170509958
Pobierz
Nacho_Libre +5
#sluchamzlastfm #sluchamzlastfm2 #muzyka #spotify #lastfm
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham

Niektórym tylko wydaje się, że są przegrywami. W rzeczywistości reprezentują inny typ urody, który w innym regionie Świata byłby Wygrywem.
Z tej strony Aisto Nordid (German wschodni), nie wiem jak się znalazłem w Polsce, ale rdzeń populacji jest w Finlandii.
źródło: 78a1c7b35a2999619826b35162c697136c5976baaec07c058de1faa3d066ba80_1
Pobierzźródło: w4ci5n2b3g691
Pobierzale wydaje mi się ze te dwie panie mogą jakoś tam odzwierciedlać moje rysy
źródło: IMG_5204
Pobierzźródło: human_skull_v010000
Pobierzźródło: IMG_0362
PobierzDziadek prawie na 100%: https://physicalanthropologywiki.fandom.com/wiki/West_Baltid
Co do babci nie wiem, ale przypomina mi królową Elżbietę 2, gdy była młoda. Brwi rzeczywiście mają bardziej wschodni wygląd.