Aktywne Wpisy
Brojogan +156
Duma was rozpiera wyborcy Tuska? Za pieniądze z kpo nie będzie odbudowy po plandemii, będziecie ratowali klimat.
iErdo +1350
Bożu, czekałem na niego z 2 godziny, aż usiądzie na tej gałązce, którą ja chcę i którą ja wybrałem
W końcu się udało, skubaniec szybki jest. Mega jestem zadowolony, bo ciężko zimorodkowi zrobić ładne zdjęcie. Wybaczcie ze wrzucam zdjęcie aparatu, ale prosto z terenu, później wrzucę po obróbce ;D W rogu widać jaki crop, bo bliżej nie chciał siadać xD
Obserwuj mój tag #pixerdo po więcej autorskich zdjęć
#fotografia #zwierzaczki #przyroda #
W końcu się udało, skubaniec szybki jest. Mega jestem zadowolony, bo ciężko zimorodkowi zrobić ładne zdjęcie. Wybaczcie ze wrzucam zdjęcie aparatu, ale prosto z terenu, później wrzucę po obróbce ;D W rogu widać jaki crop, bo bliżej nie chciał siadać xD
Obserwuj mój tag #pixerdo po więcej autorskich zdjęć
#fotografia #zwierzaczki #przyroda #
Zamiast #testowanieoprogramowania będzie chyba #magazynier XDDD
@kiedys_bede_bogaty: przy 300h miesięcznie bardzo możliwe ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@kiedys_bede_bogaty: i za te 7 koła będzie pewnie pracował już do końca życia no może jak będzie wysoka inflacja to uda mu się jeszcze trochę więcej
@rzadka-sraka: tak, szczególnie jak na grubo wejdzie ai xD
@kiedys_bede_bogaty: ( ͡° ͜ʖ ͡°) ludzie kłamią. Ewentualnie nie mówią całej prawdy.
@jedzbudynie absolutnie to rozumiem, ale ofert pracy zdalnej poza IT jest jak na lekarstwo. A ja chcę zdalną i UJ.
Osoby z uprawnieniami na wózki zarabiają dobrze (jak na polskie warunki), często spora część wynagrodzenia idzie pod stołem, ale jest to kasa jak najbardziej realna. Zwłaszcza, jak masz duże okręgi przemysłowe, gdzie takich ludzi potrzeba sporo, z papierami.
Ale niestety prawdą jest to, że ciężko mówić o podwyżce lub awansie.