Aktywne Wpisy
mirko_anonim +15
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
#anonimowe #zwiazki #seks
Pytanie do byłych i obecnych kochanek oraz do niebieskich którzy kochankę posiadają: Po jakim czasie można się spodziewać, że facet zostawi dla was żonę? Czy panowie, w ogóle zamierzacie zostawić swoje żony dla kochanek? Mam tutaj na myśli takie układy, w którym były obietnice wspólnego życia.
Ja obecnie czuję się oszukana i okłamana. Jakiś rok temu w sierpniu weszłam w taki układ. Zakochałam się bez pamięci.
#anonimowe #zwiazki #seks
Pytanie do byłych i obecnych kochanek oraz do niebieskich którzy kochankę posiadają: Po jakim czasie można się spodziewać, że facet zostawi dla was żonę? Czy panowie, w ogóle zamierzacie zostawić swoje żony dla kochanek? Mam tutaj na myśli takie układy, w którym były obietnice wspólnego życia.
Ja obecnie czuję się oszukana i okłamana. Jakiś rok temu w sierpniu weszłam w taki układ. Zakochałam się bez pamięci.
#dentysta #stomatolog #stomatologia #zeby
Mirku, jak Ci się nic nie sączy z tego zęba, to powinien być zamknięty, żeby się jedzenie tam nie dostawało. Antybiotyk osiągnie stężenie lecznicze dopiero jutro prawdopodobnie. Niestety otwarty ząb powoduje cały czas nadkażanie tego zęba.
poczekam do końca tygodnia i poszukam innego gabinetu jak się nie poprawi, tutaj ich bardzo nie interesuje co się będzie działo, po prostu powiedziała że jak będzie ząb bolał to żeby sobie samemu tego zęba otworzyć