Aktywne Wpisy
_gabriel +21
Ostatnio w Internecie czytałem o przypadku kolesia, który zamordował ponad 600 osób. Nie rozumiem, dlaczego Bóg np. nie zabił go piorunem po pierwszych trzech zabójstwach i pozwolił mu zabijać, aż do nabicia takiej liczby? Ofiary to były głównie dzieci... Ja wiem, że to przecież nie Bóg zabijał tylko ten człowiek, ale no mógł przecież zainterweniować i go zabić, jednocześnie nie wpływając zbytnio na naszą wolną wolę.
Pytanie do osób wierzących -
Pytanie do osób wierzących -
kopek +959
5.55 stoję pierwszy pod piekarnia po chleb. Podchodzi 3 emerytów i mówi że oni byli tu już o 5.00 więc są pierwsi xd
A ja mówię - Wie Pan co ja tu już byłem wczoraj o 22.00 xd
Co jest z tymi ludźmi?
#xd
A ja mówię - Wie Pan co ja tu już byłem wczoraj o 22.00 xd
Co jest z tymi ludźmi?
#xd
Zwykle śmieszył mnie wypokowy ból dupy o to, że ktoś sobie wpisał na facebooku szlachta nie pracuje albo wyższa szkoła robienia hałasu.
Ale to co się teraz dzieje to już jest przegięcie. Mówię o hehe wyzwaniu hehe piwnym hehe.
Nie chodzi o samo to, że ktoś zrobi jakiś zakład z alkoholem w tle, bo nie takie rzeczy się #!$%@? na świecie.
Ale serio, kim trzeba być żeby masowo umieszczać w sieci takie filmiki, gdzie każdy albo przynajmniej każdy z pierdyliona znajomych takich śmieszków, może to sobie zapisać a potem wykorzystać w różnych celach.
Z internetu nie da się czegoś skasować. Po prostu nie.
A potem będzie płacz że ktoś np. nie dostał pracy w korpo bo jakiś życzliwy janusz podesłał coś takiego niedoszłemu pracodawcy.
Ale nawet mi takich nie żal.
#facebook #wyzwaniepiwne #buldopy
Komentarz usunięty przez autora Wpisu