Aktywne Wpisy
iErdo +466
No więc skiepściłem xD Czemu? Bo jestem głupi. Generalnie ładnie to sobie wymyśliłem, ale nie wziąłem pod uwagę wody za Zimorodkiem, i to co w wizjerze wyglądało fajnie, na kompie wyglądało okropnie, odbicia wody wzmacniają efekt aberracji chromatycznej i dziwnego rozszczepiania światła, więc Zimorodek był w złym stanie. ALE żeby dowieźć, to postarałem się coś z niego wykrzesać, musiałem zasymulować inne tło. Ogólnie normalnie bym nie edytował tego zdjęcia i je wyrzucił.
placebo_ +220
ciekawostka: internetowy sklep Cejrowskiego jest zamknięty w niedziele xDD #cejrowski #bekazkatoli
Jak usunąć drugi podbródek? to mój spory kompleks, nie jest jakiś ulany bo mam 93 kg (prawie 2 metry wzrostu) a i tak mam podbródek, miałem trochę cofniętą szczękę więc to pewnie dlatego ale jak naciągnę sobie tam skórę to wygląda git.
Raczej jakieś mechaniczne usuwanie skóry? Tłuszczu? W żadne lasery czy inne wymysły żeby drenować pieniądze się nie chce bawić. Polecicie jakiś konkretny zabieg? Konkretnego chirurga? Cała wielkopolska, ale jak warto to i cała Polska.
#pytanie #wielkopolska #medycynaestetyczna #chirurgia #chirurgestetyczny #twarz #niebieskiepaski #rozowepaski #podbrodek #wyglad #medycyna #lekarz
" Operacja podbródka-
liposukcja podbródka
Liposukcja podbródka to niezbyt skomplikowany zabieg chirurgiczny, który polega na odessaniu tłuszczu z okolic brody (usunięciu nadmiaru tkanki tłuszczowej). Wykonuje się go u kobiet i mężczyzn, którzy posiadają tzw. podwójny podbródek.
Liposukcja podbródka, dokładniej określana jako liposukcja podbródkowa (odsysanie tłuszczu z podbródka), może radykalnie poprawić kontur żuchwy i brody bez pozostawiania widocznych blizn. Aby uzyskać jeszcze lepsze efekty tą technikę można stosować w połączeniu z
@hepat Tak slyszałem o niciach, ale to chyba trochę taki półśrodek.. a ja nie lubię półśrodków
Do tego utrzymuj niski poziom tkanki tluszczowej. Jak nie cwiczysz to badz w tej "zielonej" strefie w tabeli BMI. Ogolnie dobrze zaczac trenowac, przybrac masy a potem zrobic redukcje to tez sie
Aparat na zeby
Broda XD