Aktywne Wpisy
3x32 +37
Zełeńskiego popiera około 7% wyborców w #ukraina , najbardziej optymistyczne sondaże mówią o 10%. Jeszcze miesiąc porażek i Prezydenta Dej dej wywiozą na taczkach - od zeszłego roku same kompromitacje, śmiechu warta bezsensowna "kontrofensywa", potem zrzucenie winy na Załużnego, ociąganie sie z mobilizacją, skłócenie z potęgami Europejskimi w tym Polską, wspieranie oligarchizacji, można tak wymieniać cały dzień. Szkoda że Ukraińcy muszą ginąć setkami tysięcy za takiego prezydenta komika (dosłownie). #wojna #rosja
wieszjo +19
#!$%@? Leverkusen, kupon mi nie wejdzie... OCZYWIŚCIE MUSZĄ PRZEGRAĆ PIERWSZY RAZ OD 60 MECZY AKURAT JAK JA POSTAWIŁEM ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Dajcie zdj wykopki co wy aktualnie robicie.
#famemma
Dajcie zdj wykopki co wy aktualnie robicie.
#famemma
No chuopa zamurowało i smiechł se i zarechotał.
MOPS tera usługi matrymonialne prowadzi, Łooo to mi się podoba!
Jedna baba dla każdego chuopa fundowana z MOPS, byle nie madka z dzieckiemmm.
#przegryw #przegrywpo30tce #blackpill #800plus
Szanuję i zazdro. Też kiedyś byłem na bezrobociu ponad rok. Piękne czasy ehh
@11262: Dokładnie tego stylu odpowiedzi oczekiwałem od ludzi racjonalizujących brak swojego ogarnięcia życiowego. Spoko, możesz zarabiać na czarno i gdy spadniesz z drabiny to szef Cię w las wywiezie. Możesz brać to 1500zł zasiłku i 2k pod stołem, ale jakby Twoje umiejętności były cokolwiek warte, to
@Barachloop: Jak jesteś zdrowy fizycznie, to wstyd i pasożytnictwo ¯\(ツ)/¯.
Kto tu jest frajerem? Patologia i klasa wyższa nie płacą podatków (lub odprowadzają za granicę).
Pijak co se łeb rozbije lub ćpun co przedawkuje, a dnia w życiu nie przepracował dostanie lepszy treatment i serię badań niż osoba co się składała na ten system 40 lat czekając w kolejkach po 5 lat.