Aktywne Wpisy

WhyGuys +30
Mam pytanie do fajnopolaków. Co wam takiego PiS zrobił? Spełniał obietnice wyborcze, obniżył wiek emerytalny do tego przed Tuska, dał dla rodzin 500+ co jest jakby zwrotem z podatku, a teraz podwyższył do 800+, dał młodym do 26 roku życia niepłacenie podatków, nie wpuszczał imigrantów, nie dal się trzymać UE za mordę, mamy potężne wzmocnione wojsko, że ruskie boja się nawet mrugnąć w nasza stronę. Kompletnie zapomnieliście co #!$%@? pan Donald, ale

SaintWykopek +29

#polska
@Bolxx454: dokładnie, a teraz jeszcze ci co się zreflektowali nad tym, to wybierają sobie na idoli jakąś zbieraninę popie#dolonych faszystów. Do sejmu nie startuje ani jedno niepopulistyczne ugrupowanie. Dla tego państwa nie ma nadziei.
@pwone: Bo tak było za PO? Bo ja pamiętam, że było wtedy trochę inaczej.
Serio musisz podawać ilość podaną akurat przez tvp? I od razu zaznaczę, że szacunki 100-150 tys. osób nie są ilościami podanymi przez policję:
https://www.rp.pl/polityka/art38568081-ile-osob-bylo-na-marszu-4-czerwca-w-warszawie-organizatorzy-podaja-dane-policja-nie-komentuje
@pwone: A ja pamiętam, że zarówno w TVP i TVN pojawiały się informacje o aferach.
Przy urnie i tak wygra PiS bo przekupi biedotę jakaś XV emeryturą xd