Aktywne Wpisy
Jerycho +21
Ja ateista lvl 38 (dotychczas kawaler), moja różowa katoliczka lvl 32 (5 lat po rozwodzie) wzięliśmy wczoraj Ślub cywilny i wieczorem ustawiliśmy status, że jesteśmy małżeństwem. Wśród komentarzy znalazł się komentarz jednej skrajnie religijnej znajomej. Pic poniżej. Zacytuję Ewangelię Św. Łukasza (16:18): "Każdy, kto opuszcza żonę swoją, a pojmuje inną, cudzołoży, a kto opuszczoną przez męża poślubia, cudzołoży." Jaką ripostę byście dali do takiego komentarza?
PanPrezes_PL +16
Najlepiej wydane pieniądze na nowy sprzęt , kupiłem monitor
Alienware AW3423DW
Obraz żyleta, siedzę już kilka godzin i tylko podziwiam tą perfekcyjną czerń ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jeśli ktoś się jeszcze zastanawia to gorąco polecam, to jest monitor ostateczny, nic lepszego nie trzeba :)
#pcmasterrace #monitory #alienware #oled #komputery #informatyka #ultrawide
Alienware AW3423DW
Obraz żyleta, siedzę już kilka godzin i tylko podziwiam tą perfekcyjną czerń ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jeśli ktoś się jeszcze zastanawia to gorąco polecam, to jest monitor ostateczny, nic lepszego nie trzeba :)
#pcmasterrace #monitory #alienware #oled #komputery #informatyka #ultrawide
Czy istnieją jeszcze wolne różowe, które po sobie sprzątają? W tym roku stuka mi 30, byłem w życiu w kilku związkach, kilka lat starsze, kilka lat młodsze - za każdym razem przy próbach mieszkania razem z partnerek wychodził brudas. Olewanie mycia naczyń, okruchy na blacie, brak wycierania kurzy, zostawianie wszędzie kosmetyków. Strasznie mnie takie rzeczy triggerują, bo jestem przyzwyczajony do życia w czystości. Z każdą były rozmowy i w żadnym wypadku nic nie dawały. W aktualnym związku jest dokładnie tak samo. Życie w syfie to dla mnie mocny dyskomfort psychiczny i nie wyobrażam sobie tego długofalowo. Nie pomaga fakt, że nauczony poprzednimi przypadkami powoli tracę wiarę w to, że ludziom zależy na życiu w czystości. Dajcie mi jakieś magiczne rozwiązanie, bo oszaleję. Tak, wiem. Mogę zostać wiecznym singlem, ale chyba nie tędy droga. #zwiazki
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
@sunu459: kiedyś baby sprzątały i gotowały a dziś nawet do tego się nie nadają tylko instagram i social media xD