Aktywne Wpisy
Borealny +37
Jezu, jak mnie niemiłosiernie #!$%@? revanced ostatnio. Raz ten youtube działa, a raz nie. Już myślałem że obejdzie się bez instalacji bo wieczorem zaczęło działać, ale znowu będę musiał fikoły #!$%@?ć i instalować masę apek, srapek i emulatorów bo jakiś żyd korbą kręci w ameryce i mi youtuba nie da normalnie obejrzeć bez reklam.
#revanced #youtube ##!$%@?
#revanced #youtube ##!$%@?
LuckyStrike +5
Tyle zainstaluje się publicznych ładowarek do samochodów w Chinach vs reszta świata xD
#motoryzacja #chiny #tosachiny
#motoryzacja #chiny #tosachiny
To ta organizacja swoimi oszczerstwami i kłamstwami doniosła na naszego sędziego Szymona Marciniaka.
Podają numer telefonu adres e-mail ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Stalionnn: Doniosła? Co to znaczy doniosła? To jakaś prawacka nowomowa o poinformowaniu na temat XYZ?
Poinformowała, UEFA zareagowała, Marciniak napisał, że w sumie ma #!$%@? w jakiegoś politykiera Mentzena i po sprawie xDD
Ty się #!$%@? lepiej zastanów kto jest winny: ktoś wprowadzający śmieszne zasady/prawo czy ktoś kto je respektuje i zgłasza tych nierespektujących
Komentarz usunięty przez moderatora
@Stalionnn: a on jest "twój" bo? Upoważnił cie do reprezentowania jego osoby? Czy se nim po prostu mordę wycierasz?
@niochland: Jakie prawo złamał Marciniak? To nie pirwsza wpadka tego stowarzyszenia, ale mam nadzieję, że ostatnia.
@niochland: A co polskiego w szkole nie miałaś? Donieśli na Marciniaka za jego plecami. Poinformować to możesz szefa