Aktywne Wpisy
Recker1 +18
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
stanley___ +9
#pytanie
Napisała do mnie dziewczyna kolegi (obecnie przechodzą kryzys) z zapytaniem czy bym nie chciał z nią pojechać na kilka dni w góry. Jej wujek ogarnie nam domek.
W sumie to myślałem nad jakimś krótkim wyjazdem regeneracyjnym ale nie miałem z kim. Tylko teraz pojawia się pytanie czy oby na pewno byłoby to w porządku wobec kolegi. Co o tym myślicie?
Nawet jej nie dotknę.
Napisała do mnie dziewczyna kolegi (obecnie przechodzą kryzys) z zapytaniem czy bym nie chciał z nią pojechać na kilka dni w góry. Jej wujek ogarnie nam domek.
W sumie to myślałem nad jakimś krótkim wyjazdem regeneracyjnym ale nie miałem z kim. Tylko teraz pojawia się pytanie czy oby na pewno byłoby to w porządku wobec kolegi. Co o tym myślicie?
Nawet jej nie dotknę.
źródło: temp_file1252786484093219342
Pobierz

Może ktoś polecić jakiś robot koszący do ogrodu ~2000m2
Szukam czegoś ogarniętego, ponieważ jest sporo drzew, idealnie prosto nie jest, są jakieś nierówności, dołki itp. Rzecz jasna to co się da to przygotuję, ale docelowo pewnie idealnie nie będzie więc nie chciałbym czegoś co utknie w pierwszym lekkim dołku.
Generalnie myślałem też nad traktorkiem (dotychczas tak kosiłem, ale niestety jego żywot się skończył i szukam nowego rozwiązania).
#kosiarka #ogrodnictwo #ogrod #koszenietrawy
źródło: 2023-06-01_16h36_59
Pobierz