Aktywne Wpisy
Makavlani +69
Myśleliście, że już widzieliście jaką karma potrafi być suką? To mało widzieliście. Otóż nieodżałowany bolszewik, który kilka dni temu skończył w brzuchu rybki jako przystawka, nabijał się z Ukraińców po zalaniu terenów na Chersońszczyźnie. Ironicznie pytał, czy wolni Ukraińcy potrafią pływać czy podobne #!$%@?. Zresztą sami zobaczcie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#wojna #ukraina #rosja
#wojna #ukraina #rosja
Hej,
miałam tu już nie wracać, ale muszę jeszcze wyjaśnić czym jest dla mnie, u mnie i w moim przebiegu schizofrenia paranoidalna - zdiagnozowanej i leczonej u psychiatry i wspieranej farmakologią.
Objawy:
- w głowie rozmawia ze sobą kilka myśli jednocześnie,
- słyszę często rozmowy w mieszkaniu, ale jestem w nim sama i nie są to rozmowy sąsiadów,
- wydaje mi się, że ludzie o mnie mówią, źle o mnie myślą, że
miałam tu już nie wracać, ale muszę jeszcze wyjaśnić czym jest dla mnie, u mnie i w moim przebiegu schizofrenia paranoidalna - zdiagnozowanej i leczonej u psychiatry i wspieranej farmakologią.
Objawy:
- w głowie rozmawia ze sobą kilka myśli jednocześnie,
- słyszę często rozmowy w mieszkaniu, ale jestem w nim sama i nie są to rozmowy sąsiadów,
- wydaje mi się, że ludzie o mnie mówią, źle o mnie myślą, że
Mirki, szukam czegoś dla siebie na dojazdy do pracy. Mam problemy z kolanem więc manetka gazu by się przydała :) wiem, że za 5000zl kupię szajs nie rower, ale szukam czegoś do tej granicy.
kross boost 1.0 4200 pln (trochę lepszy osprzęt, słabsze wspomaganie i serwis)
lub rockrider est100 4999 pln (mocniejsze wspomaganie, fajny serwis, prawie w każdym mieście)
wprawdzie chinole coś tam oferują, ale jako dodatek na drogi niepubliczne, dodatkowo mechaniczne to zwykle plastelinowy złom bez serwisu (jak ci padnie napęd to 3000 pln, bateria od 1500)
idealna opcja dla osób nieznających się
tutaj masz porównanie wspomagania, na max (3) nawet pod wzniesienie się nie spocisz
Kross to różnie, bo to polska firma, za sam przegląd płacisz 140 pln, a jak nie zrobisz dwa razy to gwarancja unieważniona xD