Aktywne Wpisy

brednyk +95
Dlaczego Konfederacji rośnie i czego oczekuje wyborca:
- nie chcą dyskursu UE
- chcą jeździć samochodami spalinowymi i jeść mięso oraz nabiał w takich ilościach jakie chcą
- nie chcą być niewolnikiem ani tych z zachodu, ani tych ze wschodu ani tych zza oceanu
- chcą równego prawa i traktowania dla wszystkich Polaków i imigrantów
- nadęta biurokracja to przeszkoda dla obywatela
- podatki mają być niskie ale przede wszystkim proste, nieskomplikowane
- nie chcą dyskursu UE
- chcą jeździć samochodami spalinowymi i jeść mięso oraz nabiał w takich ilościach jakie chcą
- nie chcą być niewolnikiem ani tych z zachodu, ani tych ze wschodu ani tych zza oceanu
- chcą równego prawa i traktowania dla wszystkich Polaków i imigrantów
- nadęta biurokracja to przeszkoda dla obywatela
- podatki mają być niskie ale przede wszystkim proste, nieskomplikowane

kopek +47
U nas w firmie jest tak że jak mamy problem z komputerem lub drukarką to musimy wysłać zlecenie w systemie.
Kiedyś też było tak, że na każdym pustym biurku jak ktoś odchodził z pracy zostawał komputer, od covidu zrobili tak że jak ktoś odchodzi to komputer zabierają do magazynu.
I dzisiaj nastał ten dzień że zmieniam dział, przesiadam się z innego piętra na inne.
Przed covidem bym spokojnie sobie usiadł w nowym
Kiedyś też było tak, że na każdym pustym biurku jak ktoś odchodził z pracy zostawał komputer, od covidu zrobili tak że jak ktoś odchodzi to komputer zabierają do magazynu.
I dzisiaj nastał ten dzień że zmieniam dział, przesiadam się z innego piętra na inne.
Przed covidem bym spokojnie sobie usiadł w nowym

pisze to bo czuję się dziwnie. to tak naprawdę moje pierwsze gleby na moto i to 2x w przeciągu 1h. nie chce na razie wsiadać na moto, na pewno potzzebuje przerwy. może całkowicie przestaje jeździć by się nie zabić? nie wiem, ale psychicznie czuję się tragicznie bo ok, piasek swoje, ale tutaj były moje błędy które widzę, wiem co zrobiłem nie tak i to mi rozwala psychikę. a jakby to się stało na ruchliwej drodze? a jakbym miał większą prędkość? co wtedy...
#motocykle
Najważniejsze abyś zaczoł ćwiczyć bo jak widzisz masz problemy z hamowaniem.
Po pierwsze jeśli chcesz gwałtowniej zahamować to używaj ZAWSZE OBYDWÓCH HAMULCÓW.
Po drugie jedź na jakiś plac rozpędzaj się na początek do 40 km/h i nagle wciskaj przedni hamulec a gdy zaczyna się blokować to go lekko puszczasz tak aby złapał trakcję. I
@mpetrumnigrum @olesh zawiniły "umiejętności" a raczej ich brak. za bardzo się poczułem bo to przecież 125cc, co może się stać... sam fakt 2 gleby jak ona przebiegła, jakbym odskoczył i odepchnął moto to pewnie kolano i nadgarstek byłyby całe.
@apee ani to ani to ( ͡° ʖ̯ ͡
@zielony_goblin: ja mam przejechane już na motocyklach i motorowerach około 150-170 tys km. I czym więcej jeżdżę tym bardziej wiem że nie umiem jeździć i ogólnie jestem kiepski.
A tych wszystkich którzy twierdzą że umieją jeździć najłatwiej się porabia
To był mój powrót do jednośladów po latach, wydawała się żwawa