Aktywne Wpisy
Z każdym dniem od ujawnienia szczegółów BK0% coraz mniej chce mi się żyć i pracować. Po co to wszystko było? Szkoła, studia, praktyki, zmiany pracy, podnoszenie kwalifikacji, kursy, certyfikaty, nawet się przebranżowiłem 9 miesięcy temu na IT (cudem złapałem pracę jako junior). I to wszystko po to tylko żeby skończyć na wiecznym wynajmie jak szczur.
Nie będę mógł stworzyć sobie swojej własnej komfortowej przestrzeni bo landlord nie pozwoli pozbyć się meblościanki z
Nie będę mógł stworzyć sobie swojej własnej komfortowej przestrzeni bo landlord nie pozwoli pozbyć się meblościanki z
ProwojMiliten +211
odcinki 21/22- "półtomna" ale zaliczyłam.
Czy Jason jest opóźniony w rozwoju? Płodowy zespół alkoholowy? Masywny uraz głowy? Co mu do cholery w Alanie nie pasuje?
Jason nigdy nie zdobyłby takiej dziewczyny jak ona w prawdziwym życiu, a tymczasem odrzuca prawdziwą "10" jak Alana na rzecz Gonza.
Scena z Alaną, w której był omawiany wybór między Jasonem a jej wibratorem ma dla mnie teraz wyraźny przekaz. Powinna wybrać wibrator, on nie mówiłby do niej w taki sposób.
Zauważyłyście, że prawie w każdym odcinku Melissa ma mały monolog i wszyscy muszą być cicho bo „ona nigdy nic nie mówi”? Dzieje się tak w każdym odcinku...
Melissa musi być toksyczną osobą. Nie widziałam, żeby była miła dla kogokolwiek. Myślałam, że to dlatego, że Bryce wmanipulował ją w to całe odizolowanie od reszty grupy, ale nie. Nie pamiętam, żeby kiedykolwiek chętnie z kimś rozmawiała i miała jakiś koleżeński kontakt z innymi osobami z programu. To życiowa ofiara na własne życzenie. Łazi za tym swoim poyebem jak baran na łańcuchu.
Gonzo zamiast wywoływać ciągle awantury powinien nosić koszulkę z napisem "Przestań zmuszać mnie do znęcania się nad moją żoną ReBeCcO!"
Jake - Piękne to było kiedy wstał, żeby przekazać informację, że stojąc nie krzyczy się do siedzącego. I jeszcze ta jego mowa ciała. Uwielbiam typa. Gonzo miał strach i przerażenie w oczach. Przez moment miał chyba pełne gacie, myślał pewnie, że Jake rzuci się do niego z łapami. Jake pokazał różnicę między mężczyzną a małym chłopcem. Podoba mi się w nim to, że bez względu na sytuację pozostaje dżentelmenem. Absolutnie zasłużył już na seks :P, ciekawe czy ta jego franca mu w ogóle kiedykolwiek pozwoli na zbliżenie?
Obserwowanie, jak Bellinda i Patryk okazują sobie czułość, sprawia, że cierpnie mi skóra. Każda scena z nimi, jest pokazywana wbrew mojej woli. XDD
Melissa jest niedowartościowaną, strasznie smutną osobą, która
@Brid_Get i Rosi -czytając was doszłam do wniosku że jak nic powinniście być tam jako eksperci ,kojarzenie par przy waszym sokolim oku dopiero by dostarczało nam widzom emocji :) albo na odwrót ,z waszą przenikliwością dobrane przez was pary na starcie byłby ,,starym dobrym małżeństwem'' ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡°
https://www.youtube.com/watch?v=_6Ng2_eqes4
Dla mnie jest dżentelmenem, przystojny, no i wysoki( a ja to uwielbiam) …. Odnoszę jednak wrażenie, że on dużo w tym programie robi i znosi dla budowania wizerunku ( spoko, ma prawo.Oni tam