Wpis z mikrobloga

• 133
@slabehaslo: przecież to jest idealne rozwiązanie. Z jednej strony w Polsce B będzie można wprowadzić strefę wolną od lgbt, zdekryminalizować pedofilię księży, wprowadzić kary cielesne, sądy kapturowe, karę śmierci, całkowity zakaz aborcji, wyjść z UE i wszystkich innych lewackich organizacji międzynarodowych.
  • Odpowiedz
@SzybkieSondy: trochę nie lubię tego typu przedstawiania wyników wyborów. Oczywiście przewagę w niebieskich województwach miał duda ale nie oszukujemy się że wygrał on wyłącznie głosami Podlasia Lubelszczyzny i Podkarpacia. ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
Demokracja jest wtedy, gdy wygrywa twój kandydat

@muchatse: no wiadomo, ze demokracja jest wtedy gdy wygrywa partia rzadzaca ktora z telewizji publicznej zrobila pralnie mozgow ludzi glupich i starych. I wykorzystywala telewizje publiczna do promowania swojego kandydata (o czym mowil raport obwe). Dodatkowo wykorzystala sluzby i oprogramowanie pegazus do podsluchiwania opozycji.
  • Odpowiedz
@SzybkieSondy: to fajnie ale na wschodzie zyje pewnie z 2 razy mniej mieszkańców niż na drugiej stronie wisły a mimo to andrzej wygrał ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@SzybkieSondy po prostu mamy tutaj na wschodzie więcej wsi, niż miast. Wsie za zachodzie też poparły Dudę i równie dobrze można powiedzieć, że przez to wygrał. W miastach ludzie mają taką samą mentalność jak na zachodzie. W Rzeszowie, Lublinie i Białymstoku rządzi opozycja. Fajnie, że mnie zapraszajcie na zachód, ale ja nie musze, nie znam nikogo w moim środowisku kto głosuje na PiS, a jestem z Rzeszowa. Przez takie myślenie, jak jeżdżę
  • Odpowiedz
@SzybkieSondy: A kto będzie na to pracował? Kasta PiSowska jak pijawka, albo jakaś huba potrzebuje żywiciela. Jakby się pozbyć wszystkich PiSowców z kraju, razem z wyborcami to byśmy awansowali w PKB per capita o kilka oczek, a twór powstały z wyciętych pasożytów byłby najbiedniejszym państwem w Europie. Wolska lub Kaczystan.
  • Odpowiedz
@SzybkieSondy: A potem Was dupa piecze, że przegrywacie wybory. Jesteście debilami jak druga strona, a kreujecie się na elitę. Nikt nie lubi ludzi pełnych pychy.
  • Odpowiedz