Aktywne Wpisy
DragonBreath +14
#pracait #studia
Nie wiem kto wymyslil, ze po Informatyce masz tytul inzyniera, ale temu panu nalezy sie nobel.
Informaryka jest jakos 5 razy prostsza niz studia nietechniczne, ktore juz ukonczulem.
Tu macie do domu jakies zadania, tu napiszcie program oczywiscie w domu uzywajac chatagpt, troche tam zadan przerob na laborki i 4 lub 5 sie nalezy jak psu buda xDDDDDDD
Oprocz matematyki, ktora stanowi nie wiecej niz 20% materiału na pierwszych 2-3
Nie wiem kto wymyslil, ze po Informatyce masz tytul inzyniera, ale temu panu nalezy sie nobel.
Informaryka jest jakos 5 razy prostsza niz studia nietechniczne, ktore juz ukonczulem.
Tu macie do domu jakies zadania, tu napiszcie program oczywiscie w domu uzywajac chatagpt, troche tam zadan przerob na laborki i 4 lub 5 sie nalezy jak psu buda xDDDDDDD
Oprocz matematyki, ktora stanowi nie wiecej niz 20% materiału na pierwszych 2-3
meemphis11 +1
#bekazpisu
@RobertPupica: moja stara nie zmusza innych żeby żyli tak jak jej się podoba.
A możesz wyjaśnić jak 6 województw z małą ilością mieszkańców wybrało prezydenta dla całego kraju?
( ͡° ͜ʖ ͡°)ノ⌐■-■
@muchatse: no wiadomo, ze demokracja jest wtedy gdy wygrywa partia rzadzaca ktora z telewizji publicznej zrobila pralnie mozgow ludzi glupich i starych. I wykorzystywala telewizje publiczna do promowania swojego kandydata (o czym mowil raport obwe). Dodatkowo wykorzystala sluzby i oprogramowanie pegazus do podsluchiwania opozycji.