Wpis z mikrobloga

@Hajak: Ja wbiłem 2 postacie na 60 lvl, ale obie 4 gwiazdowe to pewnie koszty mniejsze. Mój trailblaze lvl to 40, i zostały mi jeszcze do ogarnięcia Himeko i Seele obie są na 50lvl i brakuje expa, golda jeszcze trochę jest. Bardziej upierdliwe jest zbieranie materiałów do levelowania w zakładce Traces. Ale na razie i tak niema w co grać, bo fabuła się skończyła, chyba na dniach ma być wersja
Nadajezpiwnicy - @Hajak: Ja wbiłem 2 postacie na 60 lvl, ale obie 4 gwiazdowe to pewn...

źródło: 6aee4de6e29af2e9224ddc15c14db474

Pobierz
  • Odpowiedz
  • 1
@Nadaje_z_piwnicy: Ja specjalnie battle passa kupiłem tylko dla książek z expem xD Z goldem przy wbijaniu postaci na 60 poziom w sumie nie miałem problemów, ale jak wbicie samej broni 5* z 60 na 70 kosztuje ponad 200k, to przy dwóch drużynach już zaczyna brakować golda. Z matsami w sumie też nie miałem problemów, bo od początku gry całą energię tylko w ich farmienie, lecz teraz jak są wymagane fioletowe
  • Odpowiedz
@Hajak: No bez BP to raczej nie ma szans zrobienia 4 postaci z ich LC na 70 chyba że większość czasu na 40-50 farmi się książki. Ale sam ostatnio farmię calyxa na creditsy bo te ~2 miljony co miałem przed TB50 zniknęły szybciej niż niewygodne obietnice wyborcze. Robiłem już kilkadziesiąt razy calyx na itemki do trace'ów ale jeszcze nigdy nie widziałem chociaż jednego fioletowego, raczej dopiero na TB60 jest jakakolwiek
  • Odpowiedz
via Android
  • 1
@internet_user7 ja szczerze o LC zapomniałem i tylko na dwóch postaciach wbiłem je do 70 xD no i chyba mam jakiegoś sporego farta, bo średnio co 10 run wypada fioletowy mats. Raczej nie nastawiam się na to że przed 2.0 zobaczymy nowa planetę
  • Odpowiedz
@Hajak: LC sporo dają i czuć różnice nawet gdy się podniesie o te 10 leveli. No i nie kosztują jakoś dużo, ~133k creditsów z 60 na 70 (to że ostatnio nawet tyle nie miałem to inna sprawa). Też tak czuję że w 1.x będziemy mieli co najwyżej dalszą część chińskiego statku i może jakąś eventową mapę ale na większy update trzeba będzie czekać do 2.0. W GI na początku też
  • Odpowiedz