Aktywne Wpisy
Itslilianka +41
Jadę oglądać moje wymarzone auto z czasów dzieciństwa. (。◕‿‿◕。) Na co zwracać uwagę? Nie mogę się doczekać aż usiądę za kółkiem #motoryzacja
rybsonk +16
Śmiesznie, że jest tak dużo nazw które nijak się nie mają do opisywanych rzeczy.
- świnka morska nie ma nic wspólnego z morzem ani ze świniami
- para spodni to jedna sztuka, miałoby sens mówienie "para nogawek"
- ciepły azot jest tak naprawdę bardzo zimny
- Gorzów Wielkopolski nie leży tak naprawdę w Wielkopolsce
Znacie inne przykłady?
#gryparatowaniapoziomu #ciekawostki #geografia #chemia #zwierzaczki
- świnka morska nie ma nic wspólnego z morzem ani ze świniami
- para spodni to jedna sztuka, miałoby sens mówienie "para nogawek"
- ciepły azot jest tak naprawdę bardzo zimny
- Gorzów Wielkopolski nie leży tak naprawdę w Wielkopolsce
Znacie inne przykłady?
#gryparatowaniapoziomu #ciekawostki #geografia #chemia #zwierzaczki
Jedno krótkie pytanie:
Po co?
Po co Friz miaby to robić mając tak dużo nowych osób. Rozpad ekipy tak naprawdę uratował Friza i jego Ekipę.
Po rozpadzie wyświetlenia #genzie wystrzeliły w kosmos, pojawiły się Kampery, T5M2, itd.
Po co Friz miałby wracać do osób które zawistnie komentowały ciążę Wersow? Że Nowciax był pierwszy i jest trendsetterem XD
Gdzie jest teraz Nowciax, Marcysia, MiniMajk czy Tromba ze swoimi kanałami?
Coś tam jeszcze wrzuca Murcix, Poczciwy Krzychu i Patecki który jako jedyny się utrzymał bez Ekipy a wręcz rozwinął jeszcze bardziej, cała reszta zniknęła w momencie rozpadu Ekipy i nikt o nich nie mówi, dawno o nich zapomniano głównie dzięki nowym osobom z Genzie.
Wierzę że Wujek Łuki i Friz nie są na tyle głupi by dogadywać się z nimi na jakiś wielki powrót bo to bedzie jedno wielkie kłamstwo.
Myślę że dogadają się po prostu do odejścia a ktoś tam rzucił że są blisko dogadani ale do powrotu.
#friz #ekipa
A na poważnie, to wiadomo, na kolanach będą wracać. Ale do czego? Jest squad A, squad B, squad Fusialka, wolne elektrony...
Ja mysle, ze o zadnym powrocie nie bylo dyskusji. Tylko nieumiejetnie to Majk
Lenie którym nie warto dawać drugiej szansy
Jedynie spekuluje, ze moze mieli jakis zakaz regularnego nagrywania wspolnie i na pewno mieli zakaz brandowania sie jako ekipa bo to znak towarowy nalezacy do Friza/spolki.
Ekipa Friza
Paczka Murcix
Skład, Ferajna (xd), Team, Zespół, Murcix I Przyjaciele.
A zabronic w składzie nie ma jak, z prawnego punktu widzenia
On mówi, ze nie chce mieć nic wspólnego ze strona od Fusialki.
I raczej wyklucza jakieś wspólne nagrania Ekipy B. - Mówi, że maja swoje sprawy, wyprowadzki.
Ale wciąż wzdycha do YT
Trochę wygląda to tak że chcą się dogadać na powrót do ekipy ale by nagrywać tylko w składzie Ekipy B. Dziwne
No tak jakby... nie umiem złapac czego on chce.
1. Rozmowy o powrocie trwaja
2. Nie da sie nagrywać jak kiedyś (ech te wieki temu rok, xd)
3. Nie chce mieć nic wspólnego z Fusialką i jej częścią ekipy.
Hmm?