Aktywne Wpisy

Jako #programista30k z 16-letnim stażem, głównie w projektach związanych z szerokim web-devem ale też integracją produktu z urządzeniami mobilnymi, zewnętrznymi serwisami, internet of things pragnę podzielić się listą największych wg mnie błędów jakie popełniają firmy technologiczne na którymś z etapów swojego istnienia.
1. Migracja monolitu do SOA.
W większości przypadków przynosi więcej szkody i niepotrzebnych kosztów niż utrzymanie solidnie zaimplementowanego monolitu. Zazwyczaj inicjowana na pewnym etapie życia produktu przez grupę doświadczonych inżynierów
1. Migracja monolitu do SOA.
W większości przypadków przynosi więcej szkody i niepotrzebnych kosztów niż utrzymanie solidnie zaimplementowanego monolitu. Zazwyczaj inicjowana na pewnym etapie życia produktu przez grupę doświadczonych inżynierów

Grooveer +7

Lewis w Ferrari
niech ktoś...
@Tadek-Zborowski: Czemu ferrari miałoby się pozbywać lepszego kierowcy?
@Tadek-Zborowski: Tylko albo i aż. Nie odmawiam mu tego że jest szybki Tylko co z tego skoro nie kończy wyścigów z powodu własnych błędów? Ile on już lat jeździ? 6? Ile jeszcze potrzebuje żeby ogarnąć głowę?
@AradoAkbar: Widzisz koledzy potrafią merytorycznie dyskutować, możesz się od nich uczyć marny trollu.
@Syskiev: Ja myślę ze ten sezon to będzie ostateczna weryfikacja. Jeśli kolejny raz skończy przed Charlesem no to cóż. Sprawa będzie prosta.