Wpis z mikrobloga

Xayoo, bungee czy nitrozyniak to większa patologia niż @Rafatus69 w czasach sztuki nowoczesnej albo @daniel-zwierzynski kiedy goha srała pod siebie. Rafatusa czy magicala nie oglądały dzieci, nikt nie robił z nich idoli a wręcz przeciwnie byli przykładem kim nikt nie chce się stać. Nikt nie pozował tez na family friendly i faktycznie a na pewno u #rafatusa były oznaczenia 18+, u #danielmagical chyba tez sie zdarzały. Z drugiej strony takie XÎ, bungee czy nitro pozują na family friendly, a na streamach pokazują prawdziwe oblicze, hajsem i współpracami stają się wzorem do naśladowania i hodują armie toksycznych maciusiów. Ziobro powinien uderzyć w tych family friendly patostreamerow a taką stara urzędnicza, rafatusa czy bystrzaka zostawić w celach edukacyjnych do czego prowadzi a-----l, n-------i i złe decyzje życiowe
#famemma
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@GoodGuyChucky93: raczej bait, chyba nie realne, że taki zjeb się gdzieś uchował ( ͡° ͜ʖ ͡°) ziobro? xD
Kolejny co ma ból d--y bo zarabiają w dzień tyle co Ty w pół roku ehh.
  • Odpowiedz
@uubus: Nie, nie mam bólu d--y. Na zarobki nie narzekam bo taki rolex air king to 5-6 odkładania bez odmawiania sobie wakacji, jedzenia na mieście czy innych przyjemności. Oczywiście oni zarabiają więcej ale ja nie muszę robić z siebie pajaca w internecie w którym kariera bywa przewrotna i w każdej chwili może się skończyć. Rafonix darł koszulki i miał kupować matki a teraz prosi się o walki i wystawia dziecko
  • Odpowiedz
@uubus: No nie, ba nawet wspieram niektórych twórców ale takich którzy robią coś wartościowego jak chociażby arhn.eu który robi dobra robotę jeśli chodzi o historie gier. Jakoś nie mam bólu d--y, że „za darmo” ma masę sprzętu i gier a nawet przykładam się do tego. No ale ty raczej nie ogarniesz, że można patrzeć obiektywnie i widzieć toksyczność pewnych twórców bo dla ciebie to z miejsca bol d--y/zazdrość
  • Odpowiedz
@GoodGuyChucky93: toksyczność? xD wszystko jest dla ludzi, nie chcesz nie oglądaj. Ktoś Cię zmusza? :) Nie, jak ktoś chce się odmóżdżyć i wejść coś takiego pooglądać, powinien mieć taką możliwość. Ale widzę że jesteś z pokolenia poglądów PiS, zakazać, zabrać i robić tak jak pan karze, dzięki bogu jeszcze można sobie coś włączyć i pooglądać z wyjątkiem tvp.
  • Odpowiedz