Wpis z mikrobloga

Mam flashacki bo zanim pojawił się Esteban to kibicowałem Romainowi.
Jego cudowny start z P4 na P1. Suzuka 2013.
Prowadził w tym wyścigu przez bardzo długo i powinniem go wygrać ale Red Bull miał lepsza strategie ehhh

#f1
tumialemdaclogin - Mam flashacki bo zanim pojawił się Esteban to kibicowałem Romainow...
  • 8
  • Odpowiedz
@ChristianHorner: sezon 2008

Francuz w ciągu sezonu zajmował wyższe pozycje od swojego partnera zespołowego Sebastiana Vettela do czasu, kiedy zadebiutował nowy bolid STR3. Wtedy Bourdais nie mógł kompletnie przystosować się do nowego wozu.

gdyby nie #!$%@? nowy bolid to on mógłbybyć na miejscu i z sukcesasmi Vettela
  • Odpowiedz
@RichPiana: bo co? Grosjean wcale nie był takim ogurem jak się na wykopie sądzi. Szczególnie drugą połowę 2013 miał arcy udaną, podium prawie co wyścig.
Bo jak tutaj lubi się kogoś innego poza Verstappenem i Alonso to jest się odrazu trollem?
  • Odpowiedz
@Leotard00: W wieku 37 lat trudno aby kierowca się zmienił, nawet mimo tak dużego wypadku dalej zdarzają mu się incydenty w Indycar przypominające te z których był znany w F1. Złudne uczucie poprawy daje to, że przeszedł do innego środowisko gdzie ma auto którym można rywalizować, nic poza tym. Kiedy pewne jednostki narzekały ze Kubica zabiera miejsce młodym w Williamsie, Groszek kiblował w Haasie gdzie pokaz dojazdami do mety, okazjonalnie stwarzał
  • Odpowiedz