Aktywne Wpisy
Ksiega_dusz +16
Kobieta wymusza na mnie bym z nią chodził spać o 23:00, ale ja z kolei jako programista jestem przyzwyczajony siedzieć tak sobie do 00:30 w nocy. Mam pracę zdalną i wstaję sobie o 8:30. Wczoraj miałem akcje że musiałem się z nią położyć spać, gdy usnęła to wymknąłem się z pokoju xD No i siedzę sobie, a ta mi wlazła jak macocha do pokoju z ryjem czemu nie śpię. C-----o się z
Dokładnie 6 lat #neet i 4 lata na rencie sobie siedzę i jest elegancko , jutro wpada czternastka na konto powinno to być około 2900zl , za nic nie robienie to uczciwa stawka , i pomyśleć chłop jak głupi pracował 6 lat temu na magazynie za 1900zl to normalnie śmiac się chce ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Kupiłem polecana przez sporo osób urse-nano jako zamiennik za jednorazówki.
Ogólnie sprawuje się tylko chciałem się zapytać czy mogę wypłukać środek zbiornika wodą bo porobiły mi się bąbelki powietrza w liqudzie i czasami przy zaciąganiu smak jest nieprzyjemny i musze palić pod różnymi kątami żeby bąbelki wyszły na powierzchnie liquidu żeby nie były na spodzie. Ewentualnie pytanie jak się ich pozbyć. Wydaje mi się że to przez to że przy nalewaniu puściłem leko ucisk z butelki z liquidem i wypuściła powietrze które dostało się do liquidu i nie mogę sie go pozbyć. Pozdro
#ursa #lostvape #ursanano #vape #epapierosy #e-p-------y
koniec końców dzięki ursie spaliłem 3 paczki fajek po czym kupiłem coś normalnego
Jutro kupie 3 wkłady i potestuje sposoby nalewania może nie będzie tak źle, najwyżej kupie coś lepszego.
A co kupiłeś lepszego? Zależy mi na czymś podobnej wielkości czyli typu pen pozdro
Nigdy wypalanie do końca nie jest dobrym pomysłem. Absolutne minimum płynu to poziom na równi z górnym brzegiem otworu z bawełną.