Wpis z mikrobloga

Cześć.
Kupiłem polecana przez sporo osób urse-nano jako zamiennik za jednorazówki.
Ogólnie sprawuje się tylko chciałem się zapytać czy mogę wypłukać środek zbiornika wodą bo porobiły mi się bąbelki powietrza w liqudzie i czasami przy zaciąganiu smak jest nieprzyjemny i musze palić pod różnymi kątami żeby bąbelki wyszły na powierzchnie liquidu żeby nie były na spodzie. Ewentualnie pytanie jak się ich pozbyć. Wydaje mi się że to przez to że przy nalewaniu puściłem leko ucisk z butelki z liquidem i wypuściła powietrze które dostało się do liquidu i nie mogę sie go pozbyć. Pozdro
#ursa #lostvape #ursanano #vape #epapierosy #e-p-------y
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@ak44: Już na przyszłość wiem, tylko nie mogę się ich pozbyć teraz.. spróbuje jakoś wypalić do zera i nalać od nowa, może pomoże..
  • Odpowiedz
  • 1
@ak44: to trudno, jutro podejdę po nowe pody i mam nauczkę na przyszłość. Powiedz mi jeszcze jakbyś wiedział czy jak chce zmienić liquid na inny to wypalenie do minimalnej możliwej ilości i nalanie innego będzie okej? Czy mam stosować jeden i ten sam liquid na jednego poda.
  • Odpowiedz
@Lemki wystarczy kupić sprzęt który ma dobrze skonstruowany wkład. miałem identyczny problem z Ursą i o-----------m dzikie tańce. by te bąbelki szły ku górze a i tak czasem poleciał buch na sucho. nie wiem jak oni to mogli tak s-------ć.
koniec końców dzięki ursie spaliłem 3 paczki fajek po czym kupiłem coś normalnego
  • Odpowiedz
  • 0
@Mikiedbp: Na właśnie mam to samo z dzikimi tańcami haha
Jutro kupie 3 wkłady i potestuje sposoby nalewania może nie będzie tak źle, najwyżej kupie coś lepszego.
A co kupiłeś lepszego? Zależy mi na czymś podobnej wielkości czyli typu pen pozdro
  • Odpowiedz
  • 1
@Lemki nie wiem co wy macie za problem. Kartridż na płasko, lejecie do oporu aż nie będzie żadnego powietrza wewnątrz i tyle.
Nigdy wypalanie do końca nie jest dobrym pomysłem. Absolutne minimum płynu to poziom na równi z górnym brzegiem otworu z bawełną.
  • Odpowiedz
@Lemki nie chce mówić że sprzęt jest idealny ale póki co aspire flexus q używam i jestem dość zadowolony. i do niego polecam grzalki 0.6 które wymieniam tylko i wyłącznie z powodu higieny bo jeszcze żadnej nie spaliłem. 1.0 niestety padaka. no i bywają problemu z dostępnością grzałek więc warto kupowac kilka na zapas.
  • Odpowiedz