@don-zwierz: goha jakby walnęła jakiegoś szczura to by jej serce z klaty wypadło, ona jest tyko do alko przystosowana. Co do tucznika i łysej nie wiem, były przesłanki ku temu, że coś walą, ale ja to oglądam najwyżej jakieś szorty i czytam co tu piszecie więc mogłem sporo przeoczyć.
@don-zwierz: bardziej prawdopodobne wydaje mi się, że jemu się już od ciągu alkoholowego we łbie odkleja. W każdym razie jeśli faktycznie ktoś im w tym stanie dał jakieś narkotyki to gość igra z ogniem.
@RyhuPejaKFC: dlatego tak jak wiekszosc teorii o nacpanych streamerach zbywam smiechem tak dzisiaj u robali jak dla mnie cos bylo grane. niby beka ale ktos nie pomyslal bo przy tak zniszczonych organizmach moglo dojsc do tej slynnejj juz patologii. nie wspomne o tym ze gdyby ktorys na strimie wyciagnal kopyta to kwestia ustawy ziobry wg mnie mocno by przyspieszyla. ciekawe czy ten co dzwonil na policje powiedzial tylko ze kiepsko sie
#danielmagical #patostreamy
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Co do tucznika i łysej nie wiem, były przesłanki ku temu, że coś walą, ale ja to oglądam najwyżej jakieś szorty i czytam co tu piszecie więc mogłem sporo przeoczyć.
W każdym razie jeśli faktycznie ktoś im w tym stanie dał jakieś narkotyki to gość igra z ogniem.