Wpis z mikrobloga

Jakie z tańszych gier w pudełkach polecacie na Switcha? Kupiłem konsolkę w promocji allegro i chciałbym coś ograć do stówki(u----i jak najbardziej wchodzą w grę). Myślałem nad Fenyx Rising bo na PCie dosyć przyjemnie mi się w to grało ale musiałem wywalić ze względu na brak pamięć. Chce na pewno ograć Breath of the Wild i Arceusa z Pokemonów ale to na spokojnie. Na razie kupiłem MK11 bo dziewiątkę uwielbiałem ogrywać na Vicie mimo że brzydka #nintendoswitch #switch
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Też się zastanawiam. Kupiłem, ale jeszcze nie opłaciłem i zastanawiam się czy w ogóle warto patrząc na to ile kosztują gry i to, że mam sporo gier do ogrania na ps5
  • Odpowiedz
  • 1
@Emill: Assasiny to mam ograne na pc-ie. Myślałem nad rabbidsami ale nie siedzę w takich turówkach za bardzo. Nie wiem czy to dobre porównanie ale S.T.E.A.M i Fire Emblem z 3dsa gatunkowo mi nie podeszły.
@glos_zenady Shantae w sumie fajna opcja w tej cenie, bo na Vitę na fizyczną mnie nigdy nie było stać
@bomba4 ja już switcha kupuje x lat. Oled miał spoko recenzje i w sumie
  • Odpowiedz
  • 0
@wieesieek: kilka miesięcy temu pasaż grunwaldzki miał fajne gierki w outlecie Media Markt. Pikmin 3 i jakiś jrpg. Teraz zostało im tylko Chocobo Racing za 77 zł. Chyba poczekam na zwykle Mario Kart. A jakie Pokemony udało ci się zdobyć?
  • Odpowiedz