Wpis z mikrobloga

Szczęść Borze,
Chciałem się odnieść do wpisu https://wykop.pl/wpis/71357217/ehh-tag-przegryw-nie-wyladowal-u-mnie-na-czarnolis
autorstwa @ZielonyRozpustnik

Mianowicie na tagu wielokrotnie było poruszane nie tylko trudne losy życia w biedzie, patologii i niepowodzenia na rynku matrymonialnym ale również często podkreśla się marność ludzkiego żywota i całego tego gatunku. To że normictwo to nie ludzie lecz zwierzęta a nawet gorzej. Najdobitniejszym przykładem jest właśnie @ZielonyRozpustnik i 250 osób które go za plusowały. Ten podczłowiek udostępnił jakieś swoje projekcje oparte wyłącznie na swoich kompleksach i nienawiści a tłum zwierząt za nim poszedł i zaczęli dorzucać swoje. Tylko dlatego że w ich mniemaniu mogą zaatakować najsłabszych. Nie przypomina wam to czegoś? przecież to jest właśnie esencja normictwa, agresja prymitywizm oskarżanie o wszystko co możliwe, a najlepiej o to co samemu się reprezentuje tylko po to by mieć ułamek, namiastkę szczęścia i prymitywnej dominacji. Czyli jedynej rzeczy które dają im ulgę od swojego podłego żywota.

Chciałem rzucić wam jeszcze dobrym słowem, nie przejmujcie się, niczym się nie przejmujcie bo sami widzicie jak to wygląda.

#logikaniebieskichpaskow #przegryw #p0lka #blackpill
Little_Makak - Szczęść Borze,
Chciałem się odnieść do wpisu https://wykop.pl/wpis/713...

źródło: Opera Zrzut ekranu_2023-05-16_214141_wykop

Pobierz
  • 22
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Little_Makak: masz za soba caly tag ludzi ktorzy sie wzajemnie wspieraja, 4tys ludzi a dostales jedynie 5 plusow przez 8 godzin. serio zadnej autorefleksji?
w dodatku nazwales mnie i cale normictwo podludziem nizszym hierarchicznie od zwierzecia. kolejny dowod na to, ze uwazacie sie za lepszych xd i Ty mi smiesz mowic ze mijam sie z prawda. mowisz, ze normicy atakuja slabszych po czym sam tworzysz oddzielny post w ktorym mnie
  • Odpowiedz
  • 1
@ZielonyRozpustnik:

masz za soba caly tag ludzi ktorzy sie wzajemnie wspieraja, 4tys ludzi a dostales jedynie 5 plusow przez 8 godzin. serio zadnej autorefleksji?

LOL xd masz 10 lat? przecież to nie wyścig na plusy.

kolejny dowod na to, ze uwazacie sie za lepszych xd i Ty mi smiesz mowic ze mijam sie
  • Odpowiedz
@ZielonyRozpustnik: My plusów nie potrzebujemy aby stwierdzić, że to o czym pisałeś to projekcje, bzdury, odbieranie człowieczeństwa określonej grupie osób, wywyższanie się w przewrotny sposób, tworzenie negatywnego ubarwienia określenia ,,przegryw".
Najzabawniejsze w tym jest, że ludzie którzy Cię tam plusowali to moglibyć właśnie Ci ,,aroganccy przegrywy", których widziałeś irl i za takich ich uważałeś. Problem w tym, że Ci przegrywy nie uważają siebie za przegrywów, dlatego są aroganccy, to normicy.
  • Odpowiedz
@ZielonyRozpustnik: albo wiem, zapytaj się kiedyś jakiegoś takiego gostka co go bierzesz za przegrywa czy jest przegrywem, albo czy się za niego uważa. Ale irl, a nie tutaj na wykopie. Tam nawet nie wiesz kto tu ma konto i jakie tagi przegląda o ile przegląda. Ciekawe czy Ci ludzie przyznają Ci, że są przegrywami xD
Ja wątpię, bo większość z nich nawet nie wie o istnieniu tego tagu bo zwyczajnie
  • Odpowiedz
LOL xd masz 10 lat? przecież to nie wyścig na plusy.

@Little_Makak: no nie ale jednak w jakis sposob to przedstawia zarys tego z kim wiecej osob sie zgadza

Mijasz się tak dalece z prawdą jak to jest tylko możliwe. Cały twój wysryw wygląda jak nazistowska propaganda oczerniająca jakąś problematyczną
  • Odpowiedz
@Ksut_Melodi: zabawne, ze mowisz o odbieraniu czlowieczenstwa w obronie wpisu czlowieka ktory wyzywa innych od podludzi gorszych od zwierzat xD wiadomo, jak jest duzo plusow to macie racje ale jak malo to plusow magicznie nie potrzebujecie xD koncze bo wyczerpalem limit czytania hipokryzji na dzis
  • Odpowiedz
  • 1
@ZielonyRozpustnik:

no nie ale jednak w jakis sposob to przedstawia zarys tego z kim wiecej osob sie zgadza

Zgadzają się przegrywy na wyparciu, którzy czerpią resztki ekstazy w dosrywaniu innym

napisalem, ze uwacie sie za lepszych po czym w riposcie nazwales wszystkich normikow podludzmi. Hitler tez uwazal Zydow za podludzi. kto tu uprawia nazistowska propagande? zauwaz, ze ani razu nie napisalem o przegrywach, ze sa podludzmi czy istotami gorszymi
Little_Makak - @ZielonyRozpustnik: 
 no nie ale jednak w jakis sposob to przedstawia ...

źródło: Opera Zrzut ekranu_2023-05-16_215700_wykop.pl

Pobierz
  • Odpowiedz
@ZielonyRozpustnik: ja go nie bronię, nawet plusa mu nie dałem za słowa ,,szczęść boże" których używa często pewna podstępna onuca z pewnej partii politycznej.
Plusy to nie wszystko. Ja traktuję je pod swoimi wpisami jako miarę odzwierciedlającą jak mniej więcej ,,popularny" jest mój sposób myślenia. A to czy mam rację czy nie to zupełnie inna sprawa. Mogę się mylić i zebrać dużo plusów - już raz tak miałem pisząc o
  • Odpowiedz
@Little_Makak: zaorałeś go tam ładnie we wpisie razem z @Eteres

Typowy normik jest typowy - potrafi jedynie wykrzyczeć "beka z przegrywów nieudaczników bo tak" a gdy przychodzi do wymiany sensownych argumentów to jedyne co potrafią powiedzieć to
"idź na terapie"

xD Oni nawet własnego zdania nie mają, tylko bezmyślnie powtarzają slogany których nie rozumieją, najcześciej o siłowni, kursie tańca, redpillu, terapii i doboru pasku do butów pod kolor
  • Odpowiedz
@Little_Makak: masz za soba caly tag ludzi ktorzy sie wzajemnie wspieraja, 4tys ludzi a dostales jedynie 5 plusow przez 8 godzin. serio zadnej autorefleksji?

@ZielonyRozpustnik: xDDD bo wiadomo, że jak laska wstawia gołą dupe na insta i dostaje 50000 lajków to ma większą wartość merytoryczną niż wpis jakiegoś naukowca, który dostaje 500 lajków xD

argument top n0rmik
  • Odpowiedz
@Little_Makak: Fajna lista do wrzucenia na czarno, tylko jakiś skrypt by się do tego przydał.

@ZielonyRozpustnik: Chwalisz się marnymi dwustoma plusami na mirko gdzie nie ma dla równowagi minusowania a layout strony promuje tylko czytanie OP, a wyzywasz innych od przegrywów. Rodzicom też już pokazałeś czy jeszcze nie?
  • Odpowiedz