Aktywne Wpisy

jbc_putina +245
Kgdygryhy +347
#frajerzyzmlm
Gościu mi makaron na uszy nawija że zarabia kupę kasy po czym wysyła mi konto demo. 😀
Gościu mi makaron na uszy nawija że zarabia kupę kasy po czym wysyła mi konto demo. 😀
źródło: Screenshot_20240911_061912_Instagram
Pobierz

Chciałem się odnieść do wpisu https://wykop.pl/wpis/71357217/ehh-tag-przegryw-nie-wyladowal-u-mnie-na-czarnolis
autorstwa @ZielonyRozpustnik
Mianowicie na tagu wielokrotnie było poruszane nie tylko trudne losy życia w biedzie, patologii i niepowodzenia na rynku matrymonialnym ale również często podkreśla się marność ludzkiego żywota i całego tego gatunku. To że normictwo to nie ludzie lecz zwierzęta a nawet gorzej. Najdobitniejszym przykładem jest właśnie @ZielonyRozpustnik i 250 osób które go za plusowały. Ten podczłowiek udostępnił jakieś swoje projekcje oparte wyłącznie na swoich kompleksach i nienawiści a tłum zwierząt za nim poszedł i zaczęli dorzucać swoje. Tylko dlatego że w ich mniemaniu mogą zaatakować najsłabszych. Nie przypomina wam to czegoś? przecież to jest właśnie esencja normictwa, agresja prymitywizm oskarżanie o wszystko co możliwe, a najlepiej o to co samemu się reprezentuje tylko po to by mieć ułamek, namiastkę szczęścia i prymitywnej dominacji. Czyli jedynej rzeczy które dają im ulgę od swojego podłego żywota.
Chciałem rzucić wam jeszcze dobrym słowem, nie przejmujcie się, niczym się nie przejmujcie bo sami widzicie jak to wygląda.
#logikaniebieskichpaskow #przegryw #p0lka #blackpill
źródło: Opera Zrzut ekranu_2023-05-16_214141_wykop
Pobierzw dodatku nazwales mnie i cale normictwo podludziem nizszym hierarchicznie od zwierzecia. kolejny dowod na to, ze uwazacie sie za lepszych xd i Ty mi smiesz mowic ze mijam sie z prawda. mowisz, ze normicy atakuja slabszych po czym sam tworzysz oddzielny post w ktorym mnie
LOL xd masz 10 lat? przecież to nie wyścig na plusy.
Najzabawniejsze w tym jest, że ludzie którzy Cię tam plusowali to moglibyć właśnie Ci ,,aroganccy przegrywy", których widziałeś irl i za takich ich uważałeś. Problem w tym, że Ci przegrywy nie uważają siebie za przegrywów, dlatego są aroganccy, to normicy.
Ja wątpię, bo większość z nich nawet nie wie o istnieniu tego tagu bo zwyczajnie
@Little_Makak: no nie ale jednak w jakis sposob to przedstawia zarys tego z kim wiecej osob sie zgadza
Zgadzają się przegrywy na wyparciu, którzy czerpią resztki ekstazy w dosrywaniu innym
źródło: Opera Zrzut ekranu_2023-05-16_215700_wykop.pl
PobierzPlusy to nie wszystko. Ja traktuję je pod swoimi wpisami jako miarę odzwierciedlającą jak mniej więcej ,,popularny" jest mój sposób myślenia. A to czy mam rację czy nie to zupełnie inna sprawa. Mogę się mylić i zebrać dużo plusów - już raz tak miałem pisząc o
Typowy normik jest typowy - potrafi jedynie wykrzyczeć "beka z przegrywów nieudaczników bo tak" a gdy przychodzi do wymiany sensownych argumentów to jedyne co potrafią powiedzieć to
"idź na terapie"
xD Oni nawet własnego zdania nie mają, tylko bezmyślnie powtarzają slogany których nie rozumieją, najcześciej o siłowni, kursie tańca, redpillu, terapii i doboru pasku do butów pod kolor
@ZielonyRozpustnik: xDDD bo wiadomo, że jak laska wstawia gołą dupe na insta i dostaje 50000 lajków to ma większą wartość merytoryczną niż wpis jakiegoś naukowca, który dostaje 500 lajków xD
argument top n0rmik
@ZielonyRozpustnik: Chwalisz się marnymi dwustoma plusami na mirko gdzie nie ma dla równowagi minusowania a layout strony promuje tylko czytanie OP, a wyzywasz innych od przegrywów. Rodzicom też już pokazałeś czy jeszcze nie?