Wpis z mikrobloga

@3x32: TY JESTES POWAZNY?
zadajesz tak debilne pytanie chłopie ile ty masz lat 10? albo 0 wiedze o kryypto to sie nie pakuj, nikt ci nawet nie odpwoie ile zarobisz za godzine albo stracisz a ty sie pytasz od rok, to jest rynek kryptowalut, najbarzdiej dynamiczna giełdaa jaka może być, w-------s mnie teraz
  • Odpowiedz
@3x32: nie wiem czy najmądrzejesza osoba na świecie była by w stanie ocenić ile jutro zarobisz a ty sie o rok czasu pytasz no powaliło Cie
  • Odpowiedz
via Android
  • 1
@godek56 @godek56 zdaje normalne pytanie a widzę że fachowcy spod budki z piwem oburzeni. jakbyście mi powiedzieli żebym obliczył wam zyski na lokacie to bym obliczył a nie mędrkował
  • Odpowiedz
@3x32: no ale zyski na lokacie to masz stały % lokaty XD i to dziecko w podstawówce liczy, a kryptowaluty to turbo ruchomy rynek i nie da sie przewidzieć nawet za godzine co będzie, jutro możez upaść ta kryypto i miec z 100 tys. wlozonych rowne 0 złoty, a rownie dobrze moze w-----c o 15% w 10 minut rozumiesz? a ty karzesz tu komuś obliczyc ile bedzie za rok ....
  • Odpowiedz
szkoda że nie ma tu rozmówcy na poziomie

@3x32: witam, ja jestem rozmówcą na poziomie ktory akurat tędy przrchodził. Chetnie odpowiem na każde Twoje pytanie.
  • Odpowiedz
@3x32: masz 10 kamieni wartych 100 zlotych wrzucasz na staking 10 procentowy. Po roku masz 11 kamieni wartych 33 zlote. Tak najczęściej wyglad twoje "staking zawsze zarabia"
  • Odpowiedz